Facebook Pixel Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και έγραψε ιστορία ο ΑΟ Θήρας!
Άλλα Σπορ
| 2016-04-12 19:20:00

Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και έγραψε ιστορία ο ΑΟ Θήρας!

Απέκλεισε τον Παναθηναϊκό και έγραψε ιστορία ο ΑΟ Θήρας!

Με επική ανατροπή στη σειρά των ημιτελικών, ο ΑΟ Θήρας έκανε το μπρέικ στο κλειστό της Κυψέλης, επικρατώντας 3-1 σετ του Παναθηναϊκού και πήρε την πρόκριση στους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Χρυσή σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο ΑΟ Θήρας στο κλειστό της Κυψέλης, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών, μετά από σχετικά άνετη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ.

Η ομάδα της Σαντορίνης έκανε με επική ανατροπή το 2-1 στη σειρά αγώνων και με το μπρέικ στην έδρα των «πρασίνων» πήρε για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στην τελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Η σειρά αγώνων ξεκινάει την Παρασκευή (15/4) από το κλειστό του Ρέντη.

Στο σημερινό ματς, ο Παναθηναϊκός έμεινε αρκετά μακριά από τον καλό του εαυτό, με την υποδοχή του να μην λειτουργεί αποτελεσματικά. Η Σαντορίνη εκμεταλλεύτηκε άψογα τα λάθη των αντιπάλων και την απουσία πίεσης και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 στα σετ.

Οι πράσινες αντέδρασαν στη συνέχεια, βρίσκοντας λύσεις στο ισχυρό σερβίς των φιλοξενούμενων, μειώνοντας σε 2-1, όμως και πάλι ο ΑΟΘ βρήκε τη λύση. Με την εξαιρετική Μπρίνκμαν να ξεχωρίζει σε όλο το ματς, η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου πήρε από νωρίς διαφορά στο τέταρτο σετ και έφτασε στη μεγάλη πρόκριση.

Τα σετ: 17-25, 24-26, 25-18, 17-25

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags