Facebook Pixel Τρελό «χουνέρι» Μαρινάκη στους Παναθηναϊκούς!
| 2016-05-12 19:15:00

Τρελό «χουνέρι» Μαρινάκη στους Παναθηναϊκούς!

Τρελό «χουνέρι» Μαρινάκη στους Παναθηναϊκούς!

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού έκανε το καλύτερο… δώρο στον σύλλογο του Πειραιά και την ίδια ώρα πίκρανε τους φίλους του Τριφυλλιού. Διαβάστε τι συνέβη.

Πριν καν αρχίσουν οι μεταγραφές για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα… έσκασε για το βόλεϊ και έφερε έναν παικταρά, που τα προηγούμενα χρόνια είχε αποθεωθεί όσο λίγοι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, με δικές του ενέργειες έντυσε στα χρώματα του Ολυμπιακού τον Λίμπερμαν Αγκάμεζ, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας των Πειραιωτών για να επιστρέψει η κούπα του πρωταθλητή.

Ο Αγκάμεζ την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Τιουρκική Γαλατά ενώ προηγουμένως για δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Κορεάτικη Κάπιταλ. Τον Κολομβιανό τον πρωτογνωρίσαμε στη Νίκαια και μετά στο Παγκράτι αλλά το όνομά του το έφτιαξε την πενταετία 2005-2010 όταν ήταν στον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος ο αθλητής, που πέρυσι είχε επισκεφτεί την Ελλάδα και είχε γνωρίσει απίστευτη αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού όταν είχε βρεθεί στο γήπεδο, παραδέχθηκε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον έπεισε να έρθει στο Λιμάνι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι για εμένα η δεύτερη πατρίδα μου. Και από την στιγμή που υπήρξε προσωπική επιθυμία από τον κ. Mαρινάκη και γνωρίζοντας την σχέση του με το βόλεϊ, αποδέχτηκα πριν από λίγο τη πρόταση του. Έρχομαι στην ομάδα για να εκπληρώσω όλους τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και τη διεκδίκηση του Cev Cup».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΜΥΘΙΚΟ σχόλιο από Μύρτσο: Στην Τροχαία Στιλ και Πίκρος, κουβέρτες στα δοκάρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags