Facebook Pixel Πιάστηκε... ντίρλα και τον έστειλαν σπίτι του!
| 2016-08-09 15:53:00

Πιάστηκε... ντίρλα και τον έστειλαν σπίτι του!

Πιάστηκε... ντίρλα και τον έστειλαν σπίτι του!

Πρόωρο και άδοξο τέλος είχε για τον Ολλανδό αθλητή της ενόργανης γυμναστικής Γιούρι Φαν Xέλντερ η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο...

Όπως επιβεβαίωσε ο αρχηγός της ολλανδικής αποστολής στη Βραζιλία, ο αθλητής αποβλήθηκε από την ομάδα καθώς παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό. Τι έκανε; Γύριζε σε μπαρ του Ρίο καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ ίσως για να γιορτάσει την πρόκρισή του στον τελικό. Ο Φαν Γκέλντερ πέρασε στον τελικό των κρίκων (θα ήταν δηλαδή αντίπαλος του Λευτέρη Πετρούνια) και αποφάσισε ότι ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή για να το... ρίξει έξω. Μόνο που το παράκανε.

Δεν ήταν, μάλιστα, η πρώτη φορά που ο παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων (2005) παραβίασε κανόνες σε μεγάλη διοργάνωση. Το 2009 είχε αποβληθεί επειδή έκανε χρήση κοκαΐνης τρεις ημέρες πριν την έναρξη του εθνικού πρωταθλήματος.

«Είναι πολύ άσχημη εξέλιξη για τον Γιούρι, αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν είναι επιτρεπτή. Σε ότι αφορά στον αγωνιστικό τομέα, σαφώς πρόκειται για καταστροφή, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή από τη στιγμή που παραβίασε τους κανόνες», ανέφερε ο αρχηγός της ολλανδικής αποστολής.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ολλανδικής ομάδας απαγορεύεται στους αθλητές να κυκλοφορούν στο Ρίο, κυρίως για λόγους ασφαλείας, ενώ όποιος ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του επιστρέφει αμέσως στην Ολλανδία.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags