Facebook Pixel Γιατί εκνευρίστηκε η Κορακάκη;
| 2016-08-11 15:48:00

Γιατί εκνευρίστηκε η Κορακάκη;

Γιατί εκνευρίστηκε η Κορακάκη;

Κατά την άφιξη της στην Ελλάδα, η Ολυμπιονίκης μας ρωτήθηκε και για το γκρέμισμα του σκοπευτηρίου στη Δράμα...

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

"Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτή η είδηση! Ήταν μια απαράδεκτη κίνηση! Θα μιλήσω για το θέμα με τον Δήμαρχο, όταν επιστρέψω στην Δράμα. Δεν με ρώτησε κανείς, ουσιαστικά έγινε με το «έτσι θέλω». Πιστεύω ότι το έκαναν επειδή ήταν μια εικόνα που δεν... τιμούσε τη δημοτική αρχή. Είχα πράγματα εκεί... Δεν λέω, είναι χρήσιμο να γίνει κάτι καλύτερο, όμως όλα έγιναν τόσο βίαια και βιαστικά" είπε η Άννα Κορακάκη.

Σημείωσε, δε, πως: "Το ξήλωμα έγινε λίγες ώρες μετά από το πρώτο μετάλλιο. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα προπονήσεις εκεί. Δεν σεβάστηκαν τον χώρο μας. Έπρεπε να κατασκευαστεί ένα νέο σκοπευτήριο αλλά πιο πριν, όταν το χρειαζόμουν. Έπρεπε να γίνει πριν πάω στο Ρίο, όμως δεν το είχα".

Ακολούθως, μίλησε για την παρουσία πολλών μικρών παιδιών στο αεροδρόμιο, κατά την υποδοχή της: "Έχω αδυναμία στα μικρά παιδιά και χάρηκα πολύ που τα είδα στην υποδοχή. Ελπίζω αυτές οι επιτυχίες να γίνουν έναυσμα ώστε να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και, ειδικότερα, με την σκοποβολή".

Διευκρίνισε πως "έριξα πάρα πολλές σφαίρες για να φτάσω ως εδώ" ενώ ρωτήθηκε για τα συναισθήματά της όταν η αντίπαλό της ισοφάρισε σε 6-6 στον τελικό. "Εκνευρίστηκα με τα λάθη μου, έκανα κάποια απαράδεκτα λάθη αλλά προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένη και τα κατάφερα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags