Facebook Pixel Η "μπηχτή" της Στεφανίδη
| 2016-08-22 00:02:00

Η "μπηχτή" της Στεφανίδη

Η "μπηχτή" της Στεφανίδη

Η χρυσή μας Ολυμπιονίκης σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 σχολίασε εμμέσως τα όσα έγραψε η εφημερίδα "Αυγή" για τον Πύρρο Δήμα...

«Επειδή είδα μερικά σχόλια τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να πω ότι δεν πηδάμε μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Κάνουμε άλματα από τον Ιανουάριο έως το τέλος του χρόνου. Για πολλούς και διάφορους λόγους ο κόσμος μας βλέπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά υπάρχουν πολλοί αγώνες ενδιάμεσα».

«Δεν βλέπω τα άλματα των αντιπάλων μου γιατί με επηρεάζει»

Μιλώντας για τον επικό τελικό του επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη εξήγησε ότι ο λόγος που δεν βλέπει τα άλματα των αντιπάλων της, όπως συνέβη στην περίπτωση του αποτυχημένου άλματος της αμερικανίδας επικοντίστριας με το οποίο σφραγίστηκε το χρυσό μετάλλιο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους γιατί την επηρεάζει.

Όσον αφορά τα σχόλια της Ρωσίδας Γελένα Ισινμπάγιεβα η Στεφανίδη τα απέδωσε «στη δύσκολη περίοδο για εκείνη γιατί η Ρωσία δεν ήρθε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο στίβο».

Παράλληλα δήλωσε ότι δεν την αγχώνει το γεγονός ότι θα είναι η ίδια που θα μεταφέρει την ελληνική σημαία στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων λέγοντας ότι «περιμένω πως και πώς την τελετή λήξης στο πάρτι για να περάσουμε όλοι καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags