Facebook Pixel "Οι χειρότεροι Ολυμπιακοί Αγώνες στην ιστορία!"
| 2016-09-10 13:13:00

"Οι χειρότεροι Ολυμπιακοί Αγώνες στην ιστορία!"

"Οι χειρότεροι Ολυμπιακοί Αγώνες στην ιστορία!"

Ο υπαρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Μανώλης Κολυμπάδης, μίλησε στο Πρακτορείο Sport για τις εμπειρίες του στη Βραζιλία...

«Είναι οι χειρότεροι Ολυμπιακοί Αγώνες και θα μπορούσα να γράψω βιβλίο» τόνισε χαρακτηριστικά. Αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αποστολής, με τα έξι μετάλλια. Ταυτίστηκε με τις αντιδράσεις των αθλητών, αλλά και της μητέρας του Πετρούνια, ενώ αποκάλυψε πως θα κατέβει ξανά για πρόεδρος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Ο Μανώλης Κολυμπάδης πήρε θέση στο πολύκροτο θέμα με την Αννα Κορακάκη και τη μη πρόσκληση της στο Προεδρικό Μέγαρο. Όπως είπε κανείς δεν σκέφτηκε να μην καλέσει την χρυσή Ολυμπιονίκη, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή πως η Αννα θα έχει μετανιώσει για τη δήλωσή της ότι «δεν με ξέχασαν το επέλεξαν να μην πάω».

ΕΡ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ολοκληρώθηκαν. Γράφτηκαν πάρα πολλά για τη διοργάνωση. Ποια είναι η δική σας άποψη;

«Μπορώ να πω ότι από αυτούς τους Αγώνες εξήλθα σοφότερος, με την έννοια, όχι της σοφίας αυτής καθ? αυτής, αλλά με την έννοια της εμπειρίας. Εγιναν τόσα πολλά πράγματα, που πραγματικά δεν μπορούσα να τα φανταστώ ότι θα γίνουν, ειδικά σε επίπεδο Ολυμπιακών Αγώνων. Θα το ανέλυα σε 2 σκέλη. Πρώτον η διοργάνωση. Ανά πάσα στιγμή υπήρχε ο κίνδυνος να καταρρεύσει το οικοδόμημα και να σταματήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες από την ανοργανωσιά και τις ατέλειες. Δεύτερον οι Ολυμπιακοί Αγώνες έγιναν σαν σε αυτόματο πιλότο. Γιατί εντός των αγωνιστικών χώρων υπήρχαν οι Παγκόσμιες Ομοσπονδίας, οι οποίες διαθέτουν ένα έμπειρο προσωπικό, οπου μπορούν να τρέξουν τους Αγώνες. Αλλά με το που έβγαινες έξω από το στενό αγωνιστικό χώρο άρχιζαν τα μύρια όσα προβλήματα, τα οποία έθεταν σε κίνδυνο όλη τη διοργάνωση. Μπορεί να έπαιρνες το μεταφορικό μέσο της διοργάνωσης τρεις ώρες πριν τον αγώνα και να μην ήξερες αν θα προλάβεις να φτάσεις στην ώρα σου. Αυτό δεν οφειλόταν στην κίνηση, αλλά στο ανεκπαίδευτο προσωπικό, το οποίο δεν ήξερε που έπεφταν καν τα στάδια που γινόντουσαν τα βασικά αθλήματα. Δηλαδή στο Ολυμπιακό Πάρκο, όπως λέμε εμείς το ΟΑΚΑ, έβγαζαν οι οδηγοί gps για να δουν που είναι το Ολυμπιακό Πάρκο! Γενικότερα μας έκαναν τη ζωή δύσκολη».

ΕΡ: Εχετε συμμετάσχει σε 4 Ολυμπιακούς Αγώνες. Ηταν οι χειρότεροι;

«Από την εμπειρία μου ναι. Χωρις καν να το σκεφτώ. Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για όσα έγιναν στο Ρίο!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags