Facebook Pixel Μην νευριάζεις τη Σερένα Γουίλιαμς γιατί θα το πληρώσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-01-20 18:00:00

Μην νευριάζεις τη Σερένα Γουίλιαμς γιατί θα το πληρώσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μην νευριάζεις τη Σερένα Γουίλιαμς γιατί θα το πληρώσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιογράφος ρώτησε τη σπουδαία τενίστρια κάτι που δεν της άρεσε και αυτή τον έβαλε στη θέση του!

 Η Σερένα Γουίλιαμς επικράτησε μεν της Μαρία Σαράποβα, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου ένας δημοσιογράφος… τόλμησε να της επισημάνει ότι έκανε πολλά λάθη, περισσότερα από όσα συνηθίζει.

«Ήταν μία προβληματική εμφάνιση με πολλά αβίαστα λάθη και με διπλά λάθη στο σερβίς»,τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του Τύπου.

Η 35χρονη τενίστρια δεν είδε με καλό μάτι την παραπάνω παρατήρηση και τον έβαλε να ζητήσει συγγνώμη λέγοντάς του ότι «αυτό που λέτε είναι πολύ αρνητικό. Είστε σοβαρός; Λοιπόν, θα έπρεπε να ήσασταν εκεί έξω. Αυτό δεν ήταν πολύ ευγενικό. Θα έπρεπε να απολογηθείτε. Θέλετε να απολογηθείτε;»

Αν και αρχικά ο δημοσιογράφος υπερασπίστηκε τον εαυτό τονίζοντας ότι απλά έκανε μια επισήμανση για τον αγώνα, εν τέλει αναγκάστηκε να συμμορφωθεί και ζήτησε συγγνώμη!

Η Σερένα αποδέχθηκε την απολογία του και απάντησε το εξής: «Ευχαριστώ πολύ. Ήταν μια καταπληκτική εμφάνιση. Έπαιξα καλά. Είναι πρώην Top 10 παίκτρια. Την τελευταία φορά που παίξαμε ήταν για τελικό Grand Slam διοργάνωσης. Ξέρετε, δεν είναι εύκολος αγώνας. Είναι πολύ καλή παίκτρια, πρέπει να ρισκάρεις περισσότερο, θα έρθουν προφανώς και λίγα περισσότερα λάθη. Οπότε, ναι, συνολικά νομίζω πως έκανα έναν καλό αγώνα».

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags