Facebook Pixel Ο πιο τυχερός δημοσιογράφος του κόσμου - Του την... έπεσε η Σαράποβα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2017-05-16 19:08:00

Ο πιο τυχερός δημοσιογράφος του κόσμου - Του την... έπεσε η Σαράποβα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο τυχερός δημοσιογράφος του κόσμου - Του την... έπεσε η Σαράποβα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκατομμύρια άνθρωποι θα ήθελαν να είναι στη θέση του!

Η Μαρία Σαράποβα βρίσκεται στη Ρώμη, όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά και ένας δημοσιογράφος προσπάθησε να βγάλει είδηση για την προσωπική της ζωή, αλλά έλαβε αποστομωτική απάντηση!

Συγκεκριμένα, αρχικά την ρώτησε εάν έχει εγκλιματιστεί για την επιστροφή της στους αγώνες, με την Ρωσίδα τενίστρια να απαντά το εξής:

Αισθάνομαι πως σε κάθε αγώνα, την κάθε μέρα, μαθαίνω κάτι καινούργιο για τον εαυτό μου, για το πω να προετοιμάζομαι για έναν αγώνα. Τώρα που είμαι πίσω σε αυτά τα τουρνουά, απολαμβάνω να βρίσκομαι σε αυτές τις πόλεις, να ξυπνάω στη Ρώμη ή στη Μαδρίτη, με κάνει πολύ χαρούμενη".

Θέλοντας να εκμεταλλευτεί το τελευταίο σκέλος της απάντησης, ο ρεπόρτερ θέλησε να μάθει για την προσωπική της ζωή ρωτώντας τη εάν είναι χαρούμενη με το να ξυπνάει στη Ρώμη ακόμα και χωρίς σύντροφο. Η Ρωσίδα καλλονή χαμογέλασε χωρίς να απαντήσει, όμως ο δημοσιογράφος επέμεινε προσθέτοντας ότι "Θα ήταν ωραίο".

Τότε, η Σαράποβα δεν... άντεξε και του απάντησε χαμογελώντας: "Είναι έτσι; Θα ήταν ωραίο, εντάξει, μπορεί για σένα. Είσαι παντρεμένος;", προκαλώντας πολλά γέλια στην αίθουσα!

Δείτε το βίντεο:
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags