Facebook Pixel Νέα δήλωση Μπαλτάκου για Ερασιτέχνη, με νόημα για Γιαννακόπουλο!
| 2017-05-23 14:38:00

Νέα δήλωση Μπαλτάκου για Ερασιτέχνη, με νόημα για Γιαννακόπουλο!

Νέα δήλωση Μπαλτάκου για Ερασιτέχνη, με νόημα για Γιαννακόπουλο!

Τι νεότερο είπε ο Δημήτρης Μπαλτάκος αναφορικά με τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο;

Ο πρόεδρος της "μάνας του λόχου" τόνισε ότι δεν πρόκειται να κατεβάσει ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη στις 27 Μαϊου, κάνοντας ουσιαστικά νέο... κάλεσμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος όμως έχει αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Μπαλτάκου στην εκπομπή "Δίκη στον ΣΚΑΪ":

Για τις εκλογές του Ερασιτέχνη: "Πριν από λίγες ημέρες τοποθετήθηκα ότι δεν προτίθεμαι να θέσω υποψηφιότητα. Το είχαμε ανακοινώσει. Οι εκλογές είναι ορισμένες για τις 27 του μήνα. Θεωρούμε ότι θα υπάρχει απαρτία και πως θα γίνουν κανονικά".

Για το αν πίστεψε ότι οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το γήπεδο στο Γουδή αποτελεί ένα προεκλογικό τρικ: "Σαν πολίτης το σκέφθηκα. Όμως σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού όταν σε καλεί η Κυβέρνηση με τον πιο επίσημο τρόπο, μπορώ μόνο καλόπιστα προσέλθω σε συζητήσεις. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι κάτι άλλο βρίσκεται από πίσω.

Πράξαμε τα δέοντα. Έχουμε φέρει σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό το έργο αυτό. Δεν μπορώ να προβλέψω –φυσικά- ποια θα είναι η συνέχεια. Εδώ θέλω να κάνω ένα σύντομο πολιτικό σχόλιο. Αν υποθέσουμε ότι ήταν μια δέσμευση με προεκλογικό χαρακτήρα, ας ρωτήσουμε έναν Παναθηναϊκό τότε, αν θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ λόγω του γηπέδου στο Γουδή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολιτικό όφελος από μια τέτοια κίνηση.

Λίγο μετά το Πάσχα έγινε μια σύσκεψη. Ο κ.Φάμελος ανακοίνωσε ότι το γήπεδο πρόκειται να γίνει μέσω ενός ευρύτερου προγράμματος ανάπλασης της Αθήνας. Συνεπώς το γήπεδο του Παναθηναϊκού δεν είναι μόνο του. Από την στιγμή που υπάρχει ισχυρή πολιτική βούληση και δεν θα βασίζεται απλώς σε ένα προεδρικό διάταγμα θα υπάρχει η νομική θωράκιση". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags