Facebook Pixel Δύσκολες ώρες στον Ερασιτέχνη: Όλα δείχνουν διοίκηση Πρωτοδικείου!
| 2017-06-04 21:12:00

Δύσκολες ώρες στον Ερασιτέχνη: Όλα δείχνουν διοίκηση Πρωτοδικείου!

Δύσκολες ώρες στον Ερασιτέχνη: Όλα δείχνουν διοίκηση Πρωτοδικείου!

Η σημερινή Γενική Συνέλευση διεκόπη και όλα δείχνουν... δυσοίωνα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αφού το Πρωτοδικείο είναι πιο κοντά από ποτέ.

Στην επαναληπτική Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος», παρουσία του νυν προέδρου του, Δημήτρη Μπαλτάκου, του Γενικού Γραμματέα του, Ηλία Μιχαλαριά, όπως και πάνω από 100 φίλων του Παναθηναϊκού, δεν προέκυψε κάποιος υποψήφιος για την προεδρία του Ερασιτέχνη και πλέον πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί η διοίκηση Πρωτοδικείου.

Μάλιστα, ο κ. Μπαλτάκος αποφάσισε να διακόψει την Γ.Σ., ορίζοντας επαναληπτική για την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 6 το απόγευμα, η οποία θα έχει ως αντικείμενό της μόνο τις εκλογές.

Αν δεν αλλάξει κάτι, και δεν προκύψει ενδιαφέρον από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τότε η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχει αναφέρει ο Δημήτρης Μπαλτάκος το χρέος είναι κοντά στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ και θα υπάρξει δίοικηση Πρωτοδικείου.

Παράλληλα, ύστερα από σχετική ψηφοφορία που έγινε στη ΓΣ εγκρίθηκε το μνημόνιο που υπεγράφη για τις ενέργειες ανέγερσης του γηπέδου στο Γουδή. 

Στη ψηφοφορία συμμετείχαν 74 μέλη. Από αυτά τα 61 ψήφισαν «ναι», τα 10 «όχι» ενώ υπήρχαν ακόμη δύο «λευκά» και ένα άκυρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags