Facebook Pixel Φοβερός καβγάς Φέτελ-Χάμιλτον με "βαριές" εκφράσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-06-25 22:03:00

Φοβερός καβγάς Φέτελ-Χάμιλτον με "βαριές" εκφράσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερός καβγάς Φέτελ-Χάμιλτον με "βαριές" εκφράσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν... μάσησαν τα λογια τους οι δυο πιλότοι  μετά το απίστευτο μεταξύ τους συμβάν στο Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν!

Λιούις Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ είχαν μια αδιανόητη «κοκορομαχία» στον σημερινό αγώνα του Αζερμπαϊτζάν, με τον Γερμανό της Φεράρι να τρακάρει επίτηδες τον Βρετανό της Μερσέντες μετά από επαφή που είχαν οι δυο τους.

Η κίνηση του Φέτελ εξόργισε τον Χάμιλτον, ο οποίος τα… πήρε μετά τον αγώνα και δήλωσε τα εξής:

«Ήταν ντροπιαστική η οδήγηση του και η κίνηση που έκανε αντιαθλητική. Έλεγχα το ρυθμό όπως κάνω πάντα πριν τις επανεκκινήσεις, όπου και μειώνω ταχύτητα κάθε φορά στο ίδιο σημείο.

Προφανώς κοιμόταν και μετά ήρθε και με χτύπησε επίτηδες, στριμώχνοντάς με. Ξεφτιλίστηκε. Αν θέλει ν' αποδείξει πως είναι άντρας, μπορούμε να το κάνουμε εκτός αγώνα, πρόσωπο με πρόσωπο. Το να οδηγείς έτσι μπορεί να είναι επικίνδυνο για τους άλλους οδηγούς. Ευτυχώς πηγαίναμε αργά, γιατί αν κινούμασταν με μεγαλύτερη ταχύτητα θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα.

Φαντάζεστε τα παιδιά που έβλεπαν τον αγώνα σήμερα να παρατήρησαν αυτή την συμπεριφορά ενός 4 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή; Αυτό τα λέει όλα »,

Δεν άργησε, όμως, να έρθει η απάντηση του Φέτελ, η οποία ήταν η εξής:

«Δεν μου άρεσε που «έπαιζε» με τα φρένα του. Ήθελα να εκφράσω τον εκνευρισμό μου, σήκωσα το χέρι μου και τον χτύπησα, αλλά δεν το έκανα ηθελημένα. Έτσι, χτύπησα το ρύγχος μου και είχε κι αυτός μια μικρή ζημιά. Το έχει ξανακάνει πριν από δυο χρόνια στην Κίνα σε μια αντίστοιχη επανεκκίνηση. Δεν είναι αυτός ο τρόπος για να συμπεριφέρεσαι».

Θυμηθείτε το συμβάν:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags