Facebook Pixel Δεν πειράζει! Το... πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη
| 2017-07-07 19:17:00

Δεν πειράζει! Το... πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη

Δεν πειράζει! Το... πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε η Μαρία Σάκκαρη

Κυνήγησε το θαύμα, έδωσε τον αγώνα της, όμως η Ελληνίδα τενίστρια αποκλείστηκε από τον 4ο γύρο του Wimbledon.

Όπως στο Αυστραλιανό όπεν, στην αρχή του χρόνου, έτσι και τώρα, στην παρθενική της εμφάνιση στο κορυφαίο τουρνουά του κόσμου, το Γούιμπλεντον, η Μαρία Σάκκαρη ολοκλήρωσε τη διαδρομή της στον 3ο γύρο.

Εκεί, κόντρα στη Βρετανίδα Τζοάνα Κόντα, νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης και εκ των φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, το πάλεψε όσο μπορούσε στο πρώτο σετ και έχασε 6-4, ενώ στο δεύτερο παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου τους, βρέθηκε να χάνει 4-0 και τελικά έχασε το σετ με 6-1.

Αυτό ήταν το 5ο Grand Slam για την 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Το 2015 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Αμερικανικό όπεν, αλλά αποκλείστηκε στον 1ο γύρο. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και την επόμενη χρονιά στο ίδιο όπεν. Φέτος δηλώνει το «παρών» παντού.  Στο Αυστραλιανό όπεν έφτασε έως τον 3ο γύρο, στο Ρολάν Γκαρός κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο και τώρα, στην πρώτη της εμφάνιση στο Γουίμπλεντον έφτασε έως τον 3ο γύρο, γεγονός που καθιστά την παρουσία της πετυχημένη.

Στον επόμενο γύρο προκρίθηκε η Ρουμάνα Σιμίνα Χάλεπ, νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς νίκησε με 6-4, 7-6 την Κινέζα Σουάι Πενγκ, νο 37 στον κόσμο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags