Facebook Pixel Επίσημη δηλωση από ΠΑΟΚ: "Ο Παναθηναϊκός ψήφισε τον Ολυμπιακό"!
| 2017-09-14 13:46:00

Επίσημη δηλωση από ΠΑΟΚ: "Ο Παναθηναϊκός ψήφισε τον Ολυμπιακό"!

Επίσημη δηλωση από ΠΑΟΚ: "Ο Παναθηναϊκός ψήφισε τον Ολυμπιακό"!

Ποιος την έκανε και για ποιο θέμα! 

Για όλα όσα έγιναν στο πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ, για τους επτά ξένους που θέλει η Λίγκα να χρησιμοποιούν οι ομάδες, μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης!

Και όσα είπε ήταν πολύ ενδιαφέροντα...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή του PAOK24 στον «Libero 107,4 FM»:

Σχετικά με το θέμα των επτά ξένων: «Ήταν όλοι ενημερωμένοι εκτός από τον ΠΑΟΚ, το Αιγίνιο και τον Εθνικό Πειραιώς, με τα δύο σωματεία να έλειπαν στη συνάντηση της 23ης Μαιου γιατί ήταν στην Α2. Μέσα από τη διαδικασία που είχε ετοιμάσει ο Ολυμπιακός πήγε να μας τρελάνει ο Ολυμπιακός. Ζήτησα τα πρακτικά να δούμε τι ψηφίσαμε. Είχαμε ψηφίσει την αλλαγή 7 ξένων, αλλά όχι να χρησιμοποιηθούν πάνω από 4 στο φύλλο αγώνα. Ο Ολυμπιακός προσέλκυσε σωματεία με ανταλλάγματα δανεισμούς για έκδοση εισιτηρίων από λεφτά χορηγίας που θα επιστραφούν σωματεία, από διευκολύνσεις με προβλήματα με γήπεδα. Είναι διαδικασίες κάτω από το τραπέζι. Ο ΠΑΟΚ ήταν κατά, αλλά τα σωματεία που πήραν ανταλλάγματα είναι υπέρ και παίρνουν την πλειοψηφία. Εμείς ξέραμε τι γινόταν, είχαμε ψηφοφορία με 6-6. Αλλά ομάδες όπως η Αλεξανδρούπολη ο Παναθηναϊκός που τηρεί στάση Αλαφούζου και στο βόλεϊ, ψηφίζοντας Ολυμπιακό, έπαιξαν ρόλο. Καταφέραμε τουλάχιστον να περάσουμε το θέμα των ξένων της δεύτερης ζώνης, με τη Βενεζουελα και το Ισραήλ, αν επιβεβαιώσει η παγκόσμια ομοσπονδία, τότε και εμείς θα μπορούμε να έχουμε έως 7 ξένους. Εμείς κερδίζουμε τα πρωταθλήματα τον Μάιο κι ο Ολυμπιακός τα συμβούλια τον Σεπτέμβριο. Σωματεία που ήταν κοντά μας και είχαμε καλές σχέσεις, που συζητούσαμε μαζί τους δανεισμούς παικτών σε αυτούς, έφτασαν να στηρίξουν τον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι ο αθέμιτος τρόπος που έγινε, εκεί είναι το τραγικό της υπόθεσης».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί μεταγραφικά με επιπλέον κινήσεις: «Περιμένουμε σύντομα την απάντηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας για αυτό που σας είπα για τους ξένους δεύτερης ζώνης. Αυτή τη στιγμή έχουμε πλήρες ρόστερ, θα δούμε αγωνιστικά στην πορεία αν χρειαζόμαστε ενίσχυση. Θα δούμε αν τον Δεκέμβρη χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις είτε μέσω αύξησης είτε μέσω αλλαγών. Τσαλόπουλος και Κατσαρής έχουν αποδείξει ότι δεν κάνουν πίσω».

Πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ αυτό τον παραγοντικό «τσαμπουκά»: «Τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ είχε ό,τι ήθελε από τη λίγκα. Αυτό που συνέβη τώρα είναι πραγματική ρήξη. Φαίνονται ποιοι είναι απέναντι μας και ποιοι είναι μαζί μας. Πήγαν να μας βγάλουν ότι δεν ξέρουμε τι ψηφίζουμε. Η στάση του ΠΑΟΚ πλέον είναι ότι αλλάζει τη θέση του από του χρόνου στο επίπεδο του όλα δια 12 σε επίπεδο χορηγιών. Με αυτό μπορείς να τους πλήξεις όλους και τον Ολυμπιακό που έχει την προεδρία της λίγκας. Αν ο ΠΑΟΚ βγει σαν πρωταθλητής και πει πάω μόνος μου στα χορηγικά, τηλεοπτικά σε όλα, αλλάζουν πολλά πράγματα. Είναι το μεγαλύτερο πλήγμα στον συνεταιρισμό, ειδικά όταν φέρονται έτσι όταν το κάνουμε σε ένα τόσο μεγάλο σωματείο, όπως ο ΠΑΟΚ».

Για την τηλεοπτική κάλυψη της σεζόν που ξεκινά: «Είναι δύσκολη η κατάσταση για όλα τα σωματεία στο οικονομικό σκέλος. Καταλήγουμε σε μία συμφωνία με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά από όσα μαθαίνω. Και βοηθάει σε αυτό ο κ. Βασιλειάδης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού. Θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα αν συμβεί αυτό, θα έχει μεγάλη τηλεθέαση, ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια, στα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Αυξάνεται ο ανταγωνισμός, θα είναι πολύ καλή η Σύρος και το Βραχάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags