Facebook Pixel Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της ΑΕΚ στο ιστορικό ντέρμπι της Handball Premier
| 2017-10-13 18:54:00

Θρυλικό διπλό με ήρωα τον Αλβανό!

Sportdog Team
Θρυλικό διπλό με ήρωα τον Αλβανό!

Ιστορική νίκη για τον Ολυμπιακό που επικράτησε 20-19 στην έδρα της ΑΕΚ με τον πρώην παίκτη της Ένωσης να δίνει τη νίκη στους ερυθρόλευκους" στο τέλος του ματς.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής στο πρώτο μεγάλο και συνάμα ιστορικό ντέρμπι στη Handball Premier. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 20-19 εκτός έδρας της ΑΕΚ χάρη στο γκολ του Αλέξη Αλβανού στο τέλος του αγώνα.

Οι δύο ιστορικοί σύλλογοι βρέθηκαν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στο άθλημα της χειροσφαίρισης. Ο Ολυμπιακός με τη νίκη αυτή βρέθηκε -έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ η ΑΕΚ υπέστη τη δεύτερη ήττα της κι έμεινε στην 5η θέση.

H Ένωση ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όπου ευτύχησε να προηγηθεί με 11-10, με τον Ραντούλοβιτς να αναδεικνύεται σε ήρωα, αφού απέκρουσε δύο πέναλτι του Ολυμπιακού. Στο δεύτερο μέρος όμως οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι και με κορυφαίους τους Παπαδιονυσίου, Σανίκη και Αλβανό κατάφεραν να πάρουν για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 19ο λεπτό. Το σκορ πήγαινε χέρι με χέρι μέχρι το τέλος, όπου η νίκη του Ολυμπιακού ήλθε από το χέρι ενός πρώην κιτρινόμαυρου, του Αλέξη Αλβανού.

Δείτε πως μετέδωσε το sportdog.gr το παιχνίδι

Τα αποτελέσματα και οι υπόλοιποι αγώνες της 4ης αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή 19-20

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/10

Καματερού 18:00 ΓΑΣ Καματερού-Αερωπός Έδεσσας

Νέας Κίου 18:00 Διομήδης Άργους-ΓΣ Δράμα 1986

Συκεών 18:00 Φοίβος Συκεών-ΧΑΝΘ

Φιλίππειο 18:00 Φίλιππος Βερ.-Πανελλήνιος

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/10

Ευόσμου 17:00 ΠΑΟΚ-ΑΣΕ Δούκα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags