Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μπηχτή της Στεφανίδη για τον σύζυγο-προπονητή της...
Άλλα Σπορ
| 2017-12-13 14:24:00

Η μπηχτή της Στεφανίδη για τον σύζυγο-προπονητή της...

Sportdog Team
Η μπηχτή της Στεφανίδη για τον σύζυγο-προπονητή της...

Ποιο ήταν το παράπονο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας;

Η χρυσή Ολυμπιονίκης σχολίασε την παρουσία του προπονητή της στην τριάδα για τον κορυφαίο προπονητή της χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΤ
Ο προπονητής και σύζυγος της Κατερίνας Στεφανίδη, Μίτσελ Κρίερ, είναι στη τελική τριάδα, μαζί με τους Τέο Λοράντο (Υδατοσφαίριση) και Δημήτρη Ράφτη (Ενόργανη Γυμναστική), για τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς, στα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Η Στεφανίδη θέλησε, μέσω Twitter, να εκφράσει το παράπονό της για την απουσία του προπονητή της από τη τελική τριάδα, τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, η χρυσή Ολυμπιονίκης του επί κοντώ έγραψε: “Έπρεπε να κερδίσω Ολυμπιακούς Αγώνες, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Πανευρωπαϊκό Ανοιχτου, Πανευρωπαϊκό Κλειστού και 2 DiamondLeague για να ψηφιστεί ο προπονητής μου στην τελική τριάδα. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ”.

Σημειώνεται πως πέρυσι ο Κρίερ ήταν τέταρτος. Ο Τάσος Κορακάκης (Σκοποβολή) ήταν εκείνος που κατέκτησε πέρσι το βραβείο με το Νίκο Γέμελο (Κολύμβηση) και τον Δημήτρη Ράφτη (Ενόργανη Γυμναστική)να συμπληρώνουν την τριάδα. Ο Τάσος Κορακάκης είναι πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη η οποία είχε κατακτήσει δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Νίκο Γέμελος ήταν προπονητής του Σπύρου Γιαννιώτη ο οποίος κατέκτησε και εκείνος μετάλλιο στο Ρίο, ενώ ο Δημήτρης Ράφτης είναι ο κόουτς του Λευτέρη Πετρούνια που έχει σαρώσει τα πάντα στους κρίκους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags