Facebook Pixel Sportdog.gr | Ούτε σε ταινία! Top αθλητής έριξε ντόπα σε αντίπαλο του για να τον εξουδετερώσει!
| 2018-01-10 11:41:00

Ούτε σε ταινία! Top αθλητής έριξε ντόπα σε αντίπαλο του για να τον εξουδετερώσει!

Sportdog Team
Ούτε σε ταινία! Top αθλητής έριξε ντόπα σε αντίπαλο του για να τον εξουδετερώσει!

Η απίστευτη ιστορία που συγκλονίζει την Ιαπωνία.

Ένας από τους κορυφαίους αθλητές κανό-καγιάκ της Ιαπωνίας, ο 32χρονος Γιασουχίρο Σουζούκι (φωτο), τιμωρήθηκε με 8ετή αποκλεισμό, καθώς «σαμποτάρισε» νεαρό αντίπαλο του, νοθεύοντας ένα αναψυκτικό του με αναβολικά, για να βγει ντοπέ!

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο στο εθνικό πρωτάθλημα κανό-καγιάκ στο Κομάτσου, όπου ο Σουζούκι και ο νεαρός αντίπαλος του, ο 25χρονος Σέιτζι Κομάτσου, αγωνίζονταν στο ίδιο αγώνισμα.

Αμφότεροι θεωρούνταν από τις ελπίδες της Ιαπωνίας για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020.

Η έρευνα της Ομοσπονδίας της χώρας αποκάλυψε οτι ο Σουζούκι... ντόπαρε τον Κομάτσου, ώστε να αποκλειστεί! Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της έρευνας, ο Σουζούκι είχε προσπαθήσει να ξανασαμποτάρει αντιπάλους του, κλέβοντας τους τον εξοπλισμό!

Ο Σουζούκι ομολόγησε πως έριξε στο ποτό του Κομάτσου το αναβολικό Dianabol, με τον τελευταίο να διακηρύσσει την αθωότητα του, όταν βρέθηκε ντοπαρισμένος.

Σύσσωμη η αθλητική ηγεσία της Ιαπωνίας δήλωσε έκπληκτη και απογοητευμένη από το πρωτοφανές περιστατικό που αμαυρώνει την εικόνα της χώρας ενόψει της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων το 2020...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags