Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιστροφή στη Volleyleague για την ΑΕΚ!
| 2018-04-01 18:20:00

Επιστροφή στη Volleyleague για την ΑΕΚ!

Sportdog Team
Επιστροφή στη Volleyleague για την ΑΕΚ!

Η Ένωση επικράτησε 3-0 σετ του Απόλλωνα στον τελικό των μπαράζ ανόδου!

Η Ένωση που ήταν το φαβορί της αναμέτρησης το έδειξε και στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού της Ριζούπολης. Η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ μετά από τρία χρόνια.

Μετά το τέλος του αγώνα παίκτες, διοίκηση και κόσμος έγιναν ένα, στήνοντας ένα «πάρτι» ανόδου. Μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 η ΑΕΚ σχεδιάζει την επόμενη μέρα στα μεγάλα σαλόνια.

Η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου μπήκε αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε με 16-11 και 20-15 φτάνοντας με άνεση στην κατάκτηση του πρώτου σετ. Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και πήρε τον έλεγχο όταν και προηγήθηκε με 11-9.

Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 15-15 και να κάνει την ανατροπή φτάνοντας στο 19-16 στην τελική ευθεία του σετ. Με σοβαρότητα οι παίκτες του Νίκου Νεόφυτου δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Απόλλωνα και πήρε και το δεύτερο σετ με 25-21.

Το τρίτο σετ εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο με την ΑΕΚ να προηγείται με 20-10 και τον Νίκο Νεόφυτο να βάζει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. 

Τα σετ: 17-25, 21-25, 14-25.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags