Facebook Pixel Sportdog.gr | Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς - Προκρίθηκε στον πρώτο τελικό της καριέρας του!
| 2018-04-28 16:28:00

Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς - Προκρίθηκε στον πρώτο τελικό της καριέρας του!

Sportdog Team
Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς - Προκρίθηκε στον πρώτο τελικό της καριέρας του!

Σπουδαίες στιγμές για το ελληνικό τένις.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε και του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα χωρίς να χάσει σετ και προκρίθηκε στον πρώτο τελικό της καριέρας του σε ATP διοργάνωση, στο Open της Βαρκελώνης!

Ακόμη ένα μαγικό παιχνίδι από τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα όλων των εποχών και απίθανη πρόκριση στον τελικό του 500αριου τουρνουά της Ισπανίας, Barcelona Open, δίχως να χάσει σετ μετά από πέντε αγώνες του στο τουρνουά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα ούτε απέναντι στο Νο11 του κόσμο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και τον κέρδισε μετά από 1 ώρα και 36 λεπτά αγώνα για να προκριθεί στον τελικό, με τελικό αποτέλεσμα 7-5, 6-3.

Παίζοντας τένις βγαλμένο από το μέλλον, ο “Στεφ” εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο την ανωτερότητά του μέσα στο court επί του φοβισμένου και ανήμπορου να βρει ρυθμό Ισπανού και πέτυχε ακόμη μια σπουδαία νίκη αυτήν την εβδομάδα στο χώμα της Βαρκελώνης.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την είσοδό του και στο Top50 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς στην χειρότερη των περιπτώσεων από την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στο Νο46 του κόσμου!

Στον τελικό που θα γίνει αύριο στην Ισπανία, ο 19χρονος πρωταθλητής μας θα έχει, σίγουρα, την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του, αφού αναμένεται να αντιμετωπίσει τον νικητή του έτερου ημιτελικού ανάμεσα στον Ράφα Ναδάλ και τον Νταβίντ Γκοφάν, με πιθανότερο αντίπαλο τον κορυφαίο τενίστα όλων των εποχών στο χώμα, Ράφαελ Ναδάλ.

Σάββατο 28/4: Ημιτελικοί Barcelona Open

Tsitsipas (Greece) beat Carreno Busta (Spain) 7-5, 6-3

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags