Facebook Pixel Sportdog.gr | Το Cosmos Sport 3ON3 powered by adidas έρχεται και σε προκαλεί να παίξεις LIKE A PRO στο EUROHOOPS DOME
| 2018-05-24 15:04:00

Το Cosmos Sport 3ON3 powered by adidas έρχεται και σε προκαλεί να παίξεις LIKE A PRO στο EUROHOOPS DOME

Το Cosmos Sport 3ON3 powered by adidas έρχεται και σε προκαλεί να παίξεις LIKE A PRO στο EUROHOOPS DOME

Η πρόκληση ξεκινά στις 09/06 στο EUROHOOPS DOME ... 2 ημέρες γεμάτες 3ΟΝ3 Basketball, σου δίνουν την ευκαιρία να παίξεις με την παρέα σου, να κερδίσεις δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό από την adidas και να διεκδικήσεις πλούσια δώρα από τα Cosmos Sport.

Η Νο1 αθλητική αλυσίδα Cosmos Sport και η adidas σε προσκαλούν να ζήσεις ένα διήμερο τουρνουά γεμάτο … 3ΟΝ3 Basketball και να παίξεις με την παρέα σου LIKE A PRO στα παρκέ του EUROHOOPS DΟΜΕ! Έχεις έτοιμη ομάδα; Μην περιμένεις άλλο... Δήλωσε τώρα 3 βασικούς και 1 αναπληρωματικό και γίνε ένας από τους 36 τυχερούς που θα παίξει με την παρέα του LIKE A PRO στο EUROHOOPS  DΟΜΕ.

Το Cosmos Sport 3ON3 powered by adidas είναι δωρεάν και με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Θα διεξαχθεί το Σάββατο 09/06 - Κυριακή 10/06 και θα φιλοξενήσει 3 ηλικιακά group 13 - 15 ετών (παίδες), 16 - 18 ετών (έφηβοι) 19 + ετών (άνδρες).                                                                       

... 36 ομάδες ... 144 παίχτες θα ζήσουν την εμπειρία του 3ON3 στο παρκέ του EUROHOOPS Dome. Κάθε ομάδα, ανά ηλικιακό group θα έχει 5 εγγυημένους αγώνες. Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους και θα παίξουν μεταξύ τους με στόχο να φτάσουν στο Cosmos Sport 3ON3 powered by adidas Final 4. Οι  4 ομάδες με τους περισσότερους βαθμούς θα συνεχίσουν και την Κυριακή 10/06 στο Final4 για να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο της διοργάνωσης. Επιπλέον το Cosmos Sport 3ON3 Final 4 θα καλυφθεί Live από το EUROHOOPS.net.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν! Βρείτε την φόρμα εγγραφής στο www.bit.ly/2s5ToEq ή πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στα καταστήματα των Cosmos Sport, Αργυροπούλου 4, Κηφισιά, Χαριλάου Τρικούπη 152, Νέα Ερυθραία, Εθ. Αντιστάσεως 57, Περιστέρι, Μεσογείων 433, Αγία Παρασκευή. Οι εγγραφές για το Cosmos Sport 3ON3 powered by adidas, θα κλείσουν αυτόματα, αμέσως μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων, 12 σε κάθε ηλικιακό group και 4 ομάδες αντικατάστασης. Κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 παίκτες, με μέγιστο αριθμό 4. Σε όλα τα ηλικιακά group οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση  και να προσκομίσουν ταυτότητα. Για τα γκρουπ 13 -15 ετών, 16 -18 ετών θα πρέπει να υπάρχει υπογεγραμμένη δήλωση από τον κηδεμόνα.

Την Κυριακή 10/06 θα πραγματοποιηθούν skill challenges για όλους τους συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags