Facebook Pixel Sportdog.gr | Οκτώ ιπποδρομίες σήμερα στον Ιππόδρομο Αθηνών
| 2018-06-29 12:35:00

Οκτώ ιπποδρομίες σήμερα στον Ιππόδρομο Αθηνών

Οκτώ ιπποδρομίες σήμερα στον Ιππόδρομο Αθηνών

Στο Μαρκόπουλο εκπρόσωποι του οίκου δημοπρασιών Tattersalls.

Πλούσιο πρόγραμμα οκτώ ιπποδρομιών θα απολαύσουν όσοι βρεθούν σήμερα στον ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο. Οι 67 καθαρόαιμοι ίπποι, που συμμετέχουν στις κούρσες, αναμένεται να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στη σημερινή συγκέντρωση, που είναι αφιερωμένη στην Tattersalls, τη μεγαλύτερη εταιρεία δημοπρασιών καθαρόαιμων ίππων στην Ευρώπη, εκπρόσωποι της οποίας θα βρίσκονται στο Μαρκόπουλο.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην έκτη ιπποδρομία και το “Tattersalls Summer Cup”, με τους οκτώ συμμετέχοντες ίππους να έχουν αγοραστεί από δημοπρασίες του οίκου Tattersalls.

Ο νικητής του Ντέρμπυ 2017, ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, ο νικητής του Winter Challenge 3ετών ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ο ταχύτερος ίππος στα 1.000 μέτρα ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ και ο πολυνίκης του 2017, ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ είναι μερικοί από τους διεκδικητές της πρώτης θέσης.

Δέκα καθαρόαιμες φοράδες θα παλέψουν για τη νίκη στην τέταρτη ιπποδρομία και το “2018 Tattersalls Sprint Trophy”, που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.300 μέτρων.

Στην πέμπτη ιπποδρομία – και πολυπληθέστερη της ημέρας – έντεκα φοράδες θα προσπαθήσουν να περάσουν πρώτες τη γραμμή του τερματισμού ώστε, εκτός από την νίκη, να χαρίσουν στους ιδιοκτήτες τους και ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας £1.500 για αγορά ίππου από την Tattersalls.

Στην έβδομη ιπποδρομία, το “GBR International Stake” στα 1. 575 μέτρα, επτά καθαρόαιμοι τετραετείς θα δώσουν μια σκληρή μάχη για την κατάκτηση της πρώτης  θέσης.

Οι οκτώ ιπποδρομίες του προγράμματος ξεκινούν στις 17:00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags