Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο πόσο κοστίζει ένα κράνος του Άιρτον Σένα! (ΦΩΤΟ)
| 2018-07-03 04:28:00

Απίστευτο πόσο κοστίζει ένα κράνος του Άιρτον Σένα! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο πόσο κοστίζει ένα κράνος του Άιρτον Σένα! (ΦΩΤΟ)

«Τρελά» λεφτά θα πρέπει να πληρώσει, όποιος θα θέλει να φορέσει ένα κράνος του αείμνηστου πιλότου.

Το όνομα του Άιρτον Σένα είναι ένα από τα πιο γνωστά στη Formula 1 και ο Βραζιλιάνος θρύλος συνεχίζει να «εξιτάρει» τον κόσμο μόνο στο άκουσμά του. 

Σύντομα, θα δημοπρατηθεί ένα κράνος του από τον οίκο Bonhams και συγκεκριμένα, αυτό που είχε χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια των δοκιμών με τη Williams στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας στις 2 Μαρτίου του 1994, δύο μόλις μήνες πριν το θανατηφόρο ατύχημά του στο Σαν Μαρίνο. 

Οι εκτιμήσεις, αναφέρουν ότι το κράνος θα καταφέρει να «πιάσει» έως και 77.000€, ποσό-ρεκόρ για τα μέχρι σήμερα δεδομένα! Φυσικά, υπάρχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά γνησιότητας του προϊόντος. Τα χρώματά του είναι στο γνωστό κίτρινο-μπλε-πράσινο, που χρησιμοποιούσε ο Σένα λόγω της βραζιλιάνικης καταγωγής του και είναι άψογα συντηρημένο, σαν να κατασκευάστηκε χθες!

Επίσης, στην ίδια δημοπρασία θα βγει στο σφυρί και ένα κράνος του Φάντζιο, όμως αυτό αναμένεται να κοστολογηθεί σε αρκετά χαμηλότερο επίπεδο, με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν περίπου 15.000€ για όποιον θέλει να το αποκτήσει. Σίγουρα μιλάμε πάλι για ένα τεράστιο ποσό, όμως δεν φτάνει στο εξωπραγματικό επίπεδο του Σένα!

 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags