Facebook Pixel Sportdog.gr | Μποϊκοτάζ στους αγώνες της Σερένα σκέφτονται οι διαιτητές!
Άλλα Σπορ
| 2018-09-12 05:28:00

Μποϊκοτάζ στους αγώνες της Σερένα σκέφτονται οι διαιτητές!

Sportdog Team
Μποϊκοτάζ στους αγώνες της Σερένα σκέφτονται οι διαιτητές!

Τα πάνω-κάτω στο τένις.

Οι umpires εξετάζουν το ενδεχόμενο να αρνηθούν να διαιτητεύσουν αγώνες της Σερένα Γουίλιαμς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά της Αμερικανίδας στον τελικό του US Open!

Η 37χρονη Αμερικανίδα μπορεί να τιμωρήθηκε με πρόστιμο για ό,τι συνέβη στον αγώνα κόντρα στη Ναόμι Οσάκα, όμως αυτό δεν αρκεί στους διαιτητές...

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, οι umpires έχουν ενοχληθεί με τη στάση τόσο της αμερικανικής ομοσπονδίας, όσο και της WTA, οι οποίες στήριξαν τους ισχυρισμούς της Σερένα για σεξισμό των διαιτητών.

Θεωρούν ότι εξέθεσαν τον Κάρλος Ράμος, τον umpire της αναμέτρησης, μόνο και μόνο επειδή έκανε καλά τη δουλειά του.

Οι διαιτητές, λοιπόν, αναζητούν τρόπο αντίδρασης και η ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι το μποϊκοτάζ των αγώνων της Γουίλιαμς, μέχρι εκείνη να ζητήσει συγγνώμη από τον Πορτογάλο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι και η παγκόσμια ομοσπονδία πήρε με τη σειρά της θέση για το συμβάν, υποστηρίζοντας ότι ο Ράμος εφάρμοσε τους κανονισμούς. Τον εξήρε, μάλιστα, για τον επαγγελματισμό και την ακεραιότητά του.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής, πάντως, τιμώρησε με warning για coaching τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του φετινού Roland Garros. Και λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Νόλε δέχτηκε από τον Ράμος προειδοποίηση για σπάσιμο της ρακέτας του στο Wimbledon.

Άρα δεν μιλάμε για σεξισμό... Μάλλον ο Πορτογάλος, σε αντίθεση με πολλούς άλλους umpires, εφαρμόζει τους κανονισμούς, ακόμα και αν έχει απέναντί του κάποιον σούπερ σταρ του παγκοσμίου τένις... 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags