Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια πρόκριση με ανατροπή για τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ!
| 2018-10-14 19:08:00

Τεράστια πρόκριση με ανατροπή για τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ!

Sportdog Team
Τεράστια πρόκριση με ανατροπή για τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ!

Επικράτησε με 27-22 της Κόμπλ, ανέτρεψε το σκορ του πρώτου ματς και πέρασε στον γ' γύρο!

Τεράστια πρόκριση με αγωνιώδη τρόπο πήρε ο Ολυμπιακός στο κλειστό του Ρέντη, επικρατώντας 27-22 της ουγγρικής Κόμλο στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου του EHF Cup. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν νίκη με τουλάχιστον πέντε γκολ και χαμηλότερο σκορ από το 34-29 του πρώτου ματς, κάτι που κατάφεραν οριακά, με τρομερή άμυνα στα τελευταία δευτερόλεπτα. 

Η θέληση των παικτών του Ολυμπιακού για συνέχεια της ευρωπαϊκής τους πορείας έγινε φανερή από τα πρώτα λεπτά, παίρνοντας τα ηνία του σκορ. Μετά από 13 λεπτά παιχνιδιού είχαν πάρει διαφορά πέντε γκολ (10-5), όμως με ένα επιμέρους 6-1 οι Ούγγροι ισοφάρισαν σε 11-11. 

Σερί τριών γκολ έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό (14-11), λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με την Κόμλο να μειώνει σε 14-13 ένα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μισού. 

Οι Ούγγροι δεν παραιτήθηκαν και ισοφάρισαν ξανά (15-15) μετά από 33 λεπτά παιχνιδιού, όμως ένα επιμέρους 9-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενος. 

Το ματς έγινε θρίλερ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Η Κόμλο μείωσε με σερί τριών τερμάτων (24-19), με τον Τσιλιμπάρη να μπλοκάρει σωτήρια πέναλτι και να την σταματάει. 

Τσίλης και Κάνδυλας κράτησαν τη διαφορά στα έξι τέρματα (25-19 και 26-20), ενώ ο Τζήρας έδωσε ανάσα επτά τερμάτων (27-20) τρία λεπτά πριν το φινάλε. 

Ούτε αυτό ήταν αρκετό για να μη συνεχιστεί το θρίλερ Γέρκοβιτς και Ζόκαν κατέβασαν ξανά τη διαφορά στα πέντε τέρματα (27-22) και είχαν την μπάλα στα χέρια τους για την τελευταία επίθεση. 

Ο Τσιλιμπάρης, όμως, και πάλι κατέβασε ρολά στο σουτ του Μάρκοβιτς, οκτώ δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, διατήρησε τη διαφορά των πέντε τερμάτων που ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» και έστειλαν τον Ολυμπιακό στον τρίτο γύρο του EHF Cup.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags