Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Πετρούνια για την πρωτιά και τον τραυματισμό του - Τι είπε για τις ελληνικές σημαίες
| 2018-11-03 21:49:00

Τρομερή ατάκα Πετρούνια για την πρωτιά και τον τραυματισμό του - Τι είπε για τις ελληνικές σημαίες

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Πετρούνια για την πρωτιά και τον τραυματισμό του - Τι είπε για τις ελληνικές σημαίες

«Συγκινήθηκαν όταν...»

Πανευτυχής επέστρεψε από την Ντόχα ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης.

Ο Έλληνας αθλητής συγκλόνισε με τον αγώνα του όλους τους Έλληνες αφού τη Δευτέρα μπαίνει στο χειρουργείο για τον ώμο του. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση: «Σίγουρα θεωρούσα πολύ κρίμα ενώ πιστεύω στον εαυτό μου να χάσουμε μια συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση. Έχω υποσχεθεί στους Έλληνες ότι θα συνεχίσουμε το σερί που έχουμε ξεκινήσει από το 2015. Γνωρίζοντας ότι θα μπω στο χειρουργείο, είπαμε να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια. Έπαιξε ρόλο ο προπονητής και το γιατρός μου για να μπω ευχαριστημένος στο χειρουργείο. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται. Πήγα στην Ντόχα μόνο για να διεκδικήσω και πάλι τον τίτλο».

Για το τι διαφορετικό είχε αυτό το χρυσό σε σχέση με τα υπόλοιπα: «Το διαφορετικό είναι ότι δεν είχα κάνει κανένα πρόγραμμα, καμία προετοιμασία για αυτό τον αγώνα. Το τελευταίο αγωνιστικό πρόγραμμα ήταν στο ευρωπαϊκό. Από τότε κατευθείαν στον προκριματικό. Ήταν μεγάλο στοίχημα για μένα αυτός ο αγώνας». 

Για τον μεγάλο του αντίπαλο Άρτουρ Ζανέτι και το άγχος που είχε στον αγώνα:«Καταρχάς θέλω να πω δύο πράγματα. Έφτασα σε αυτή τη διοργάνωση χωρίς να έχω καθόλου πίεση. Όταν έφτασα στον αγώνα είδα πολλές ελληνικές σημαίες, είδα περισσότερους από 1000 Έλληνες. Όταν τους είδα αγχώθηκα κάπως και συγκινήθηκα. Μετά την προσγείωσή μουν ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. Με άγχωσε η προσπάθεια του Βραζιλιάνου ήταν ένας πολύ σημαντικός αντίπαλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags