Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν υπάρχει! Ο Mayweather έκλεισε αγώνα για πάνω από 100 εκατ. δολάρια! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-11-05 12:57:00

Δεν υπάρχει! Ο Mayweather έκλεισε αγώνα για πάνω από 100 εκατ. δολάρια! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν υπάρχει! Ο Mayweather έκλεισε αγώνα για πάνω από 100 εκατ. δολάρια! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητα ποσά....

Τον Tenshin Nasukawa στην Saitama Super Arena θα αντιμετωπίσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Floyd Mayweather, σε έναν αγώνα που θα του προσφέρει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια στον τραπεζικό του λογαριασμό, σύμφωνα με όσα γράφονται και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Άλλωστε, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες ακόμα να ξεκαθαρίσουν, όπως για παράδειγμα τα κιλά που θα έχουν, αλλά και τον τρόπο που θα παλέψουν (kick boxing, πυγμαχία ή ΜΜΑ). 

Ο 20χρονος Ιάπωνας, παρά το νεαρό της ηλικίας έχει ρεκόρ 27-0 στα ματς που έχει δώσει, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτό με τον Μανώλη Καλίστημ, στις 31 Ιανουαρίου του 2016 στο Τόκιο.

Στις δηλώσεις του, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του event πάντως, παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος, λέγοντας: «Κανείς δεν έχει νικήσει τον αντίπαλό μου στο παρελθόν και θα ήθελα να είμαι αυτός που θα γράψει ιστορία. Η μπουνιά μου μπορεί να αλλάξει την ιστορία. Δεν με νοιάζουν οι κανόνες, αν θα έχουμε κλωτσιές ή όχι. Δεν θα με πείραζε να παίξουμε με κανόνες πυγμαχίας. Ο αντίπαλός μου δείχνει ψηλότερος από ότι είναι, αλλά μπορώ να τον χτυπήσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags