Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!
| 2018-12-09 20:04:00

Πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν με 21-16 οι Ερυθρόλευκοι.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα κατάφερε να εγκλωβίσει τα επιθετικά όπλα του ΠΑΟΚ και πήρε μια νίκη που κατά πάσα πιθανότητα της δίνει και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα αφού δύσκολα θα χάσει βαθμό ή βαθμούς από τον Άρη Νίκαιας και τον Φίλιππο Βέροιας. Με το δίποντο αυτό ο Ολυμπιακός φτάνει τους 17 βαθμούς και μένει μόνος στην κορυφή. 

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα και παραμένει στους 14 βαθμούς. Για την ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι με την ΑΕΚ εντός έδρας που θα κρίνει πολλά για την πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 

Για τον Ολυμπιακό/όμιλο Ξυνή ξεχώρισαν επιθετικά ο Λέμος και ο Τσίλης που σημείωσαν από έξι τέρματα. Για τον ΠΑΟΚ πέντε σημείωσε ο Παντελής Κωστακίδης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι στο γκάζι στην αναμέτρηση και με Κρητικό, Κανδύλα και Τζηρά προηγήθηκε με 3-0 στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 3-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παλάσκα αλλά ο Ολυμπιακός και πάλι με τον Τζηρά προηγήθηκε με 5-1, ενώ νωρίτερα ο Άρσιτς απέκρουσε πέναλτι του Παλάσκα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 6-1 με τον Τσίλη για να μειώσει και πάλι ο Παλάσκας στο 13ο λεπτό του αγώνα. Ο ίντερ του ΠΑΟΚ φαινόταν να είναι ο μόνος που απειλούσε για την ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη που έμοιαζε εγκλωβισμένη μέχρι τα μισά του πρώτου ημιχρόνου. 

Στο 8-2 του Ολυμπιακού με τον Τσίλη η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρήκε λύσεις και από άλλους παίκτες και με την καλή της άμυνα κατάφερε να χτίσει σερί. Με Κωστακίδη, Τζόνο και Τάσκοβιτς ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 9-6 προτού ο Λέμος διαμορφώσει το 10-6 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου στο κλειστό του Ρέντη.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Τζόνο μείωσε σε 11-7 μετά το τέρμα του Τσίλη. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με τον Κρητικό αποσπάστηκαν με επτά τέρματα (15-8) μετά από γκολ του Κρητικού.

Παρά τις προσπάθειες του ΠΑΟΚ να μειώσει οι Πειραιώτες διατηρούσαν τη διαφορά τα επτά τέρματα (16-9, 17-10, 19-12). Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ μείωσε με Γιόσμου και Κωστακίδη για το 19-14 στο τελευταίο πεντάλεπτο όταν όλα είχαν κριθεί. Ο Καραμπουρνιώτης και ο Πετρίδης στο τελευταίο δευτερόλεπτο διαμόρφωσαν το 21-16 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags