Facebook Pixel ΠΑΟΚ:
| 2019-01-18 16:03:00

Μετά το Nomads, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η πανέμορφη Αθηνά! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μετά το Nomads, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η πανέμορφη Αθηνά! (ΦΩΤΟ)

Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ: Μετά την παρουσία της στο Nomads, η πανέμορφη, Αθηνά Κωστοπούλου επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και στο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, όπως ανακοινώθηκε από τον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

H σχετική ανακοίνωση του A.Σ. αναφέρει:

«Το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ΠΑΟΚ Mateco ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Αθηνά Κωστοπούλου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα του Δικεφάλου για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Η Αθηνά Κωστοπούλου είναι 22 ετών (γενν. 1996) αγωνίζεται ως δεξί ίντερ, αποτελεί μέλος της Εθνικής Ομάδας,  ενώ στο παρελθόν έχει αποτελέσει ξανά μέλος της ομάδας του Δικεφάλου.

Μετά τη συμφωνία της με την ομάδα του ΠΑΟΚ, η αθλήτρια δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του  Συλλόγου acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την έλευσή μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Έχω υπάρξει και στο παρελθόν αθλήτρια του Συλλόγου και έχω πανηγυρίσει με την ομάδα του Δικεφάλου την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, γνωρίζω το συναίσθημα να αγωνίζεσαι με τα ασπρόμαυρα. Προετοιμαζόμαστε πολύ δυνατά και είμαστε έτοιμες για την πρόκριση αρχικά στον τελικό και τη διεκδίκηση του τροπαίου στη συνέχεια.  Η επιλογή της Άρτας ως έδρας του τελικού αποτελεί πρόκληση για εμάς! Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι αρχικά η κατάκτηση του Κυπέλλου και, στη συνέχεια, του πρωταθλήματος, το οποίο έχει πολύ δρόμο ακόμα. Η ομάδα έχει μέλλον και χαίρομαι που αποτελώ κομμάτι της».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags