Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς – Μάρκος Παγδατής: Υπόκλιση από τον Κύπριο στον Έλληνα τενίστα
| 2019-01-24 16:27:00

Πίστη Παγδατή για Τσιτσιπά: «Το μέλλον του ανήκει»

Sportdog Team
Πίστη Παγδατή για Τσιτσιπά: «Το μέλλον του ανήκει»

Ο Κύπριος τενίστας αποθέωσε τον Έλληνα αστέρα.

Στέφανος Τσιτσιπάς – Μάρκος Παγδατής: Ειλικρινή συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για την πορεία του στο Australian Open της Μελβούρνης δίνει ο διακεκριμένος Κύπριος τενίστας , Μάρκος Παγδατής.

Σε δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Ρεν της Γαλλίας , όπου παίρνει μέρος στο τουρνουά «τσάλεντζερ, ο Μάρκος Παγδατής ανέφερε ότι είδε τον αγώνα του Στέφανου με τον Ναδάλ από την τηλεόραση. «Δυστυχώς, ο Στέφανος, παρά την μεγάλη του προσπάθεια, δεν τα κατάφερε σήμερα, γιατί ο Ναδάλ ήταν απίστευτος. Δεν τον είδα ποτέ να παίζει όπως έπαιξε σήμερα. Ήταν πολύ σταθερός και επιθετικός, δεν έδινε χρόνο στον αντίπαλο», σημείωσε ο Παγδατής.

Όμως, σύμφωνα με τον Κύπριο παίκτη, «η πορεία του Στέφανου είναι φανταστική». Μέσα σε ένα χρόνο, ανέφερε ο Παγδατής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Στέφανος έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και τελευταία -μήνα με τον μήνα- παίζει συνεχώς καλύτερα. «Προοδεύει πολύ γρήγορα και πιστεύω ότι το μέλλον του ανήκει», τόνισε.

Επίσης, μας είπε ότι ο Τσιτσιπάς από σήμερα «πρέπει να ξεχάσει την ήττα, να δει μόνο τις αδυναμίες που είχε στον σημερινό αγώνα και να κοιτάξει με θάρρος στο μέλλον». Θυμάμαι, συνέχισε, ότι πέρσι δεν έπαιζε το τένις , που παίζει σήμερα.

Ο Μάρκος Παγδατής εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον πατέρα του κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά. «Το γεγονός ότι κέρδισε τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Μπαουτίστα Αγκούτ , ο οποίος αυτή την στιγμή είναι από τους καλύτερους τενίστες, δείχνει την μεγάλη κλάση του Στέφανου Τσιτσιπά», υπογράμμισε.

«Αν ο Στέφανος συνεχίσει να προοδεύει θα κερδίσει όχι μόνο ένα γκραν σλαμ, αλλά θα πάει πολύ πιο πάνω. Ειλικρινά τον συγχαίρω», κατέληξε ο Μάρκος Παγδατής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags