Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτοιμοι για διάκριση στη Γλασκώβη Παπαχρήστου και Τεντόγλου
| 2019-02-22 23:09:00

Έτοιμοι για διάκριση στη Γλασκώβη Παπαχρήστου και Τεντόγλου

Sportdog Team
Έτοιμοι για διάκριση στη Γλασκώβη Παπαχρήστου και Τεντόγλου

Οι Έλληνες πρωταθλητές θα δώσουν μάχη.

Ο Γιώργος Πομάσκι στην πολύχρονη καριέρα του ως προπονητής έχει κατακτήσει μετάλλια με τους αθλητές και τις αθλήτριες του και έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων της Ευρώπης.

Ο έμπειρος τεχνικός το περασμένο καλοκαίρι έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης με τον Μίλτο Τεντόγλου και την Βούλα Παπαχρήστου. Επτά μήνες από εκείνη την διάκριση εκείνος και οι αθλητές του είναι έτοιμοι να επαναλάβουν την επιτυχία.

Η Βούλα Παπαχρήστου μπορεί να τραυματίστηκε λίγο πριν τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν και να αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τους αγώνες με εντατικές θεραπείες, ωστόσο είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν. Η έμπειρη αθλήτρια αφού πήρε την έγκριση από τον γιατρό της ομοσπονδία Διονύση Χίσσα επέστρεψε στις δυνατές προπονήσεις, που έδειξαν πως είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη διάκριση. "Η Βούλα ποτέ δεν με αγχώνει. Πάντα θέλω να κατακτά ένα μετάλλιο, γιατί το αγωνιστικό της επίπεδο είναι τέτοιο που της το επιτρέπει. Παρότι δεν έχει κάνει αγώνα είναι σε ανταγωνιστική κατάσταση και σε θέση να κυνηγήσει τα άλματα που θα την βάλουν στο βάθρο των νικητριών", είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: "Αν δεν ήταν σε θέση να διεκδικήσει μετάλλιο δεν θα ταξίδευε στη Γλασκώβη. Θεωρώ πως τα μετάλλια θα κυμανθούν μεταξύ 14,20 μ. και 14,45 μέτρα".

Ο Πομάσκι αναφέρθηκε και στον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος μετέχει στον αγώνα ως το φαβορί για τη νίκη στο μήκος. "Αυτό που θέλω από αυτόν είναι να βελτιώσει στη διάρκεια της διοργάνωσης το ρεκόρ του. Θεωρώ πως μπορεί να το κάνει και παράλληλα να κατακτήσει μετάλλιο. Το γεγονός ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής με βάση την επίδοση του δεν τον αγχώνει. Ο Μίλτος έχει το προτέρημα να μην επηρεάζεται από τέτοια πράγματα. Θα μπει στον αγώνα και θα κάνει αυτό που μπορεί". Τόσο ο Τεντόγλου όσο και η Παπαχρήστου είναι από τα δυνατά χαρτιά της ελληνικής ομάδας και βάσει των δυνατοτήτων τους φαβορί για την κατάκτηση μεταλλίων στο 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags