Facebook Pixel Βούλα Παπαχρήστου: Προκρίθηκε τελικό με ένα άλμα
| 2019-03-01 15:08:00

Μπράβο Βούλα! – Με ένα άλμα προκρίθηκε τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μπράβο Βούλα! – Με ένα άλμα προκρίθηκε τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι σε φοβερή φόρμα.

Η Βούλα Παπαχρήστου έλεγε πριν τον έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πως στον προκριματικό του αγώνα θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Και η αλήθεια είναι πως η έμπειρη αθλήτρια χρειάστηκε μόλις ένα άλμα για να το καταφέρει. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στον ανοιχτό στίβο προσγειώθηκε στα 14,28 μ. στο πρώτο και μοναδικό άλμα που εκτέλεσε στον προκριματικό του τριπλούν και έδειξε σε έτοιμη να κυνηγήσει τη διάκριση στη διοργάνωση.

Η Παπαχρήστου από τα δοκιμαστικά έδειξε πως έχει καλύψει σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος του τραυματισμού αφού τα περάσματα της ήταν ιδιαίτερα καλά. "Οταν συνέβη το περιστατικό με τον τραυματισμό δεν χάσαμε την ψυχραιμία μας. Είχαμε πλάνο και δουλέψαμε σωστά. Κάναμε όλα όσα έπρεπε για να διατηρηθούμε σε καλό επίπεδο. Δεν με άγχωνε το γεγονός ότι δεν έχω κάνει αγώνες. Έχω την εμπειρία να διαχειριστώ μια τέτοια κατάσταση. Ο προκριματικός ήταν για εμένα μια γρήγορη διαδικασία. Δεν ήθελα να χάσω ενέργεια και δυνάμεις. Τώρα κυνηγάω το καλύτερο δυνατό στον τελικό της Κυριακής", είπε η Παπαχρήσρου στη μικτή ζώνη".

Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού έκανε η 36χρονη Ολγα Σαλαντούχα (Ουκρανία), που πέτυχε 14,40 μ. και βελτίωσε το ρεκόρ της. Εκτός διοργάνωσης έμεινε η νικήτρια της προηγούμενης διοργάνωσης, Γκίρις, που στην τελευταία προπόνηση στη Γλασκώβη τραυματίστηκε.

Οι οχτώ του τελικού

Σαλαντούχα (Ουκρανία) 14,40 μ.

Κόστα (Πορτογαλία) 14,28 μ.

Παπαχρήστου (Ελλάδα) 14,28 μ.

Πελετέιρο (Ισπανία) 14,15 μ.

Μαμόνα (Πορτογαλία) 14,11 μ.

Ντιάλο (Γαλλία) 14,10 μ.

Μάκελα (Φινλανδία) 14,06 μ.

Κράσουτσκα (Ουκρανία) 13,82 μ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags