Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ στον χώρο του αθλητισμού: Αυτοκτόνησε παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης
| 2019-03-11 11:30:00

ΣΟΚ στον χώρο του αθλητισμού: Αυτοκτόνησε παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης

Sportdog Team
ΣΟΚ στον χώρο του αθλητισμού: Αυτοκτόνησε παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης

Είχε σημειώσει μεγάλες επιτυχίες στην ποδηλασία.

Συγκλονισμένος είναι ο παγκόσμιος αθλητισμός από την είδηση της αυτοκτονίας της ποδηλάτισσας, Κέλι Κάτλιν.

Η 23χρονη έγραφε πριν λίγο καιρό ότι ένιωθε μεγάλη πίεση, προσπαθώντας να συνδυάσει τις σπουδές της με τον αθλητισμό και φαίνεται πως αυτό ήταν κάτι που την οδήγησε στην τραγική απόφαση.

Την είδηση του θανάτου της νεαρής αθλήτριας γνωστοποίησε ο πατέρας της στο Velo News: «Δεν υπάρχει λεπτό που να μην την έχουμε στο μυαλό μας και να μην σκεφτόμαστε την υπέροχη ζωή που θα μπορούσε να έχει. Θα δίναμε την ζωή μας για να την φέρουμε πίσω. Ο πόνος είναι αβάσταχτος».

Η Κάτλιν ήταν τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία. Συμμετείχε στην Αμερικανική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, είχε κερδίσει τρεις φορές συνεχόμενα παγκόσμιους τίτλους από το 2016 ως το 2018, χρονιά στην οποία κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Ούσα φοιτήτρια και επαγγελματίας ποδηλάτισσα, μερικές φορές νιώθω πως χρειάζομαι χρονομηχανή για να προλάβω τα πάντα. Και πάλι κάτι μου ξεφεύγει. Αυτό είναι ίσως το σημείο που θα περιμένατε να πω κάτι κλισέ όπως "τα πάντα είναι η καλή διαχείριση χρόνου". Ή ίσως κάτι όμορφο, ένα ενθαρρυντικό μότο, όπως "το να είμαι φοιτήτρια με κάνει καλύτερη αθλήτρια"! Εξάλλου, με κάποιον τρόπο τα προλαβαίνω όλα, σωστά; Σίγουρα, αυτό ισχύει αρκετά. Αλλά η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές, δεν προλαβαίνω τα πάντα...», είχε γράψει πριν λίγο καιρό στα social media.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags