Facebook Pixel Γιάννης Κυριαζής: Επιστρέφει δυνατός μετά τον τραυματισμό
| 2019-03-27 15:20:00

Ξεπερνά κάθε εμπόδιο! Ο Έλληνας γίγαντας επιστρέφει στο ακόντιο!

Sportdog Team
Ξεπερνά κάθε εμπόδιο! Ο Έλληνας γίγαντας επιστρέφει στο ακόντιο!

Εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού, απουσίαζε από το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου

Ο Γιάννης Κυριαζής στα 23 του χρόνια έχει ήδη αποδείξει πως είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές της νέας γενιάς και ένας από τους κορυφαίους ακοντιστές της Ευρώπης.

Ο νεαρός, εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού, απουσίαζε από το το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, ενώ αναγκάστηκε να χάσει μέρος της της φετινής χειμερινής του προετοιμασίας, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ο πρωταθλητής μας θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις 10 Μαΐου, ώστε να συνεχίσει προετοιμασία και αγώνες, με στόχο να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ομάδων (9-11/8) κι έπειτα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα (28/9-6/10). 

"Περιμένω επιτέλους να έρθω στην Ελλάδα και να μπω στους αγώνες. Ο τραυματισμός χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη, ωστόσο θεωρώ πως είναι σε καλό επίπεδο. Είναι πολύς ο καιρός που ταλαιπωρούμε κι περιμένω με μεγάλη προσμονή να γυρίσω επιτέλους στη δράση", είπε ο Κυριαζής, ο οποίος σπουδάζει στις ΗΠΑ. Ο έκτος πριν δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου έχει ατομικό ρεκόρ 88,01 μ. και στη Ντόχα θα κυνηγήσει να βρεθεί ψηλά στην τελική κατάταξη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags