Facebook Pixel Στέφανος Τσιτσιπάς - Τένις: Οι Μπράιαν σταμάτησαν τον Στέφανο
| 2019-03-30 23:34:00

Δεν σήκωσε την κούπα ο Τσιτσιπάς - Οι Μπράιαν σταμάτησαν τον Στέφανο

Sportdog Team
Δεν σήκωσε την κούπα ο Τσιτσιπάς - Οι Μπράιαν σταμάτησαν τον Στέφανο

Το θρυλικό δίδυμο των Μπομπ και Μάικ Μπράιαν κέρδισε πολύ δύσκολα στον φετινό τελικό του Miami Masters τους Στέφανο Τσιτσιπά και Γουέσλι Κούλχοφ.

Στέφανος Τσιτσιπάς - Τέννις: Παρά το γεγονός ότι το δίδυμο Τσιτσιπάς-Κούλχοφ ήταν πρωτάρηδες σε τελικό διπλού πόσο μάλλον στην κατηγορία Masters, τα πήγε κάτι παραπάνω από καλά στην τρομερή εμπειρία του να αντιμετωπίσει το καλύτερο ζευγάρι όλων των εποχών στα διπλά, τους αδερφούς Μπράιαν!

Ο Έλληνας και ο Ολλανδός τενίστας ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικοί και στα δύο σετ κόντρα στους βετεράνους αλλά ακόμα…ακμαίους Αμερικανούς, έχασαν μάλιστα τέσσερα(!) set points για να στείλουν το ματς σε super tie break αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα και την εμπειρία των αντιπάλων τους με 7-5, 7-6(8).

Κομβικό σημείο του ματς ήταν αναμφισβήτητα τα τέσσερα χαμένα set point στο tie break του δεύτερου σετ.

Οι Τσιτσιπάς/Κούλχοφ προηγήθηκαν με 6-3 αλλά οι αδερφοί Μπράιαν απέδειξαν γιατί έχουν κατακτήσει 119(!) τίτλους σαν δίδυμο και 39 Masters!

Ισοφάρισαν σε 6-6 και έσωσαν ακόμα ένα set point στο 7-6 και τελικά, στο δεύτερο τους match point, ολοκλήρωσαν την ανατροπή και κέρδισαν ακόμα έναν τίτλο στην τεράστια καριέρα τους όντας, ήδη, το καλύτερο και πιο πετυχημένο δίδυμο στην ιστορία των διπλών του αθλήματος.

Το μοναδικό break που είδαμε στο ματς έγινε στο πρώτο σετ με τον Κούλχοφ να σερβίρει στο 5-5, σε ένα πρώτο σετ όπου ο Στέφανος, μαζί με τον συμπαίκτη του, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν καθόλου τα σερβίς των Μπράιαν.

Αυτό άλλαξε στο δεύτερο σετ με τους δύο αθλητές να έχουν τριπλό break point στο 3-2 αλλά είδαν και πάλι τους δύο Αμερικανούς να βγάζουν “λαγούς” από τα καπέλα τους και με τέσσερις αναπάντητους πόντους, να μην δέχονται break.

Παρά την ήττα στον τελικό του διπλού, η πορεία του 20χρονου τενίστα στα διπλά ενός τουρνουά ήταν μακράν η καλύτερή του, στο φετινό Μαϊάμι, δείχνοντας ότι, πέραν από Τπ10 παίκτης στα μονά, είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογος και σε συνθήκη διπλού!

Τα βλέμματα πλέον για τον Στεφ πέφτουν πάνω στη χωμάτινη σεζόν, στην οποία τα είχε πάει, ήδη, πολύ καλά από πέρσι με τους στόχους φέτος να είναι, φυσιολογικά, ακόμα μεγαλύτεροι!

Όσον αφορά στο Μiami Open, όλα τα μάτια είναι στραμμένα στον τελικό του μονού των ανδρών στο οποίο ο θρυλικός Ρότζερ Φέντερερ θα κληθεί να βρει απαντήσεις στα τεράστια σερβίς του “γίγαντα” Τζον Ίσνερ την Κυριακή.

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags