Facebook Pixel Sportdog.gr | Επέστρεψαν στα μεγάλα «σαλόνια» τα «φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού!
Άλλα Σπορ
| 2019-04-21 23:13:00

Επέστρεψαν στα μεγάλα «σαλόνια» τα «φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Επέστρεψαν στα μεγάλα «σαλόνια» τα «φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού!

Νίκησαν για δεύτερη φορά (3-1 σετ) την ΑΕΚ και ανέβηκαν στην μεγάλη κατηγορία.

Tα δύσκολα για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού πέρασαν. Το τμήμα που την περασμένη σεζον δε δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Volleyleague αγωνίστηκε φέτος στην Pre League με έναν και μόνο στόχο που δεν ήταν άλλος από την άνοδο. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη είχε πολύ καλή εικόνα μέσα στη σεζόν, έχασε την απευθείας άνοδο στην ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ και στα πλέι οφ με την ΑΕΚ, έδειξε την ανωτερότητά της.

Πλέον το «τριφύλλι» υπό τη διοίκηση Γιαννακόπουλου έχει στόχο να επιστρέψει στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Να διεκδικεί και πάλι τίτλους αφού μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την ομάδα που έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία. Πλέον με τον ελληνικό κορμό που έχει δημιουργηθεί από τις Κουντουρά, Οικονομίδου, Κοσμά, Ρόγκα, Λαμπρινίδου και τον Κυριάκο Καμπερίδη στνο πάγκο ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτίσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στη Volleyleague γυναικών.

Το κέρδος ασφαλώς θα είναι μεγάλο και για το ίδιο το πρωτάθλημα αφού εκτός του Παναθηναϊκού από την Pre League πήρε την άνοδο και ο ΠΑΟΚ και μάλιστα ως πρωταθλήτρια ομάδα. Η ΑΕΚ από την άλλη μένει για δεύτερη σερί χωρίς την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. Η Ένωση δεν τα κατάφερε φέτος κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ πέρσι έχασε την άνοδο από τον Ηλυσιακό.

Πλέον το «τριφύλλι» υπό τη διοίκηση Γιαννακόπουλου έχει στόχο να επιστρέψει στα υψηλά κλιμάκια του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Να διεκδικεί και πάλι τίτλους αφού μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για την ομάδα που έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στην κορυφαία κατηγορία. Πλέον με τον ελληνικό κορμό που έχει δημιουργηθεί από τις Κουντουρά, Οικονομίδου, Κοσμά, Ρόγκα, Λαμπρινίδου ο Παναθηναϊκός μπορεί να χτίσει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν στη Volleyleague γυναικών.

Στο πρώτο σετ έγινε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός πέρασε μπροστά με 16-18 αναγκάζοντας τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη να καλέσει τάιμ άουτ. Η Ένωση μείωσε με τη Γιοβάνη ενώ πέρασε μπροστά με 22-19 έχοντας το πάνω χέρι για την κατάκτηση του σετ. Οι φιλοξενούμενες μείωσαν με την Οικονομίδου αλλά η ΑΕΚ πήρε το πρώτο σετ με 25-21. 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο σετ. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη προηγήθηκε με 7-12 και 11-22 για να πάρει τελικά το σετ με 13-25 και μεγάλη άνεση. Το «τριφύλλι» μπήκε δυνατά και στο τρίτο σετ όπου μετά το αρχικό 6-7 με τη Λαμπρινίδου έφτασε στο 7-11 με την ΑΕΚ να απαντά με σερί και να προηγείται εκ νέου με 14-13. Οι φιλοξενούνες όμως προσπέρασαν με 17-21 και 17-23 για να κατακτήσουν τελικά το σετ με 18-25.

Το «τριφύλλι» είχε πάρει φόρα και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασιές και το τέταρτο σετ. Η ομάδα του Κυριάκου Καμπερίδη μετά το πρώτο σετ, ήταν εντυπωσιακός από την γραμμή του σερβίς, ενώ κορυφαία της αναμέτρησης ήταν η Οικονομίδου. 

Τα σετ: 25-21, 13-25, 18-25, 11-25

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags