Facebook Pixel Βούλα Παπαχρήστου: Συνεχίζει στο Diamond League
| 2019-07-10 19:30:00

Πήρε φόρα και συνεχίζει η Παπαχρήστου – Στου δρόμους του Μονακό την Πέμπτη

Sportdog Team
Πήρε φόρα και συνεχίζει η Παπαχρήστου – Στου δρόμους του Μονακό την Πέμπτη

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίζεται στο Diamond League.

Βούλα Παπαχρήστου: Συνεχίζει στο Diamond League

Στους δρόμους του Μονακό μεταφέρεται αύριο (11/7) η δράση του Diamond League. Οι διοργανωτές επέλεξαν και φέτος να κάνουν ένα από τα αγωνίσματα τους εκτός σταδίου κι αυτό θα είναι το τριπλούν, το οποίο μάλιστα είναι και στα αγωνίσματα με βαθμολογία.

Η Βούλα Παπαχρήστου θα είναι παρούσα στον αγώνα, λίγες μόλις ημέρες από το 14,51 μ., που σημείωσε στη Λοζάνη και έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η "ασημένια" πρωταθλήτρια το χειμώνα στη Γλασκώβη σε κάθε της εμφάνιση παρουσιάζεται βελτιωμένη, παρότι ακόμη απέχει χρονικά από τον αγώνα στόχο της σεζόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Στο Μονακό θα είναι παρούσες οι κορυφαίες του αγωνίσματος, η Κατρίν Ιμπαργκουέν (Κολομβία) με 14,98 μ. από την περασμένη εβδομάδα, αλλά και η Γιουλιμαρ Ρόχας (Βενεζουέλα), η μόνη που μέχρι τώρα στη σεζόν έχει περάσει τα 15,00 μ., αφού έχει κάνει 15,06 μ. που είναι και ατομικό της ρεκόρ. Η Παπαχρήστου μετά το Μονακό αναμένεται να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Το κυρίως πρόγραμμα της διοργανώσεις θα γίνει την Παρασκευή (12/7).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags