Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Και επίσημα κιτρινόμαυρος ο Κεδέρης
| 2019-07-10 19:58:00

Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Κεδέρης – Τον αγόρασε από τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Και επίσημα στην ΑΕΚ ο Κεδέρης – Τον αγόρασε από τον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε μία ιστορική μεταγραφή για τον ελληνικό αθλητισμό και το Χάντμπολ.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Και επίσημα κιτρινόμαυρος ο Κεδέρης

Τη μεταγραφή του Χρήστου Κεδέρη ανακοίνωσε η ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ. Πρόκειται για μία ιστορική μετακίνηση, καθότι όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, ο 25χρονος εξτρέμ ανήκε στον Ολυμπιακό, ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει και η Ένωση έπρεπε να τα βρει με τους ερυθρόλευκους για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χρήστο Κεδέρη που θα ενισχύσει την ομάδα χάντμπολ. Ο 25χρονος (29/04/1994) ύψους 1,70 μ. αριστερός εξτρέμ, βρέθηκε στα γραφεία του Συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον “Δικέφαλο” διάρκειας δύο ετών.Χρήσ

Ο Χρήστος Κεδέρης ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΔΙΚΕΑ και το 2013 πήρε μεταγραφή στον Διομήδη Άργους όπου αγωνίστηκε και στα σαλόνια του EHF Cup και έφτασε στον τίτλο του Πρωταθλήματος το 2014. Επέστρεψε στο ΙΕΚ Ξυνή με το οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2014-15, ενώ τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας που έφτασε στο Πρωτάθλημα το 2017. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν με υποσχετική στον ΑΣΕ Δούκα, αποτελώντας την αιχμή του δόρατος της ομάδας των εκπαιδευτηρίων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags