Facebook Pixel Sportdog.gr | Γιόρτασε με μυθική ανατροπή-πρόκριση η Σάκκαρη!
Άλλα Σπορ
| 2019-08-15 21:42:00

Γιόρτασε με μυθική ανατροπή-πρόκριση η Σάκκαρη!

Sportdog Team
Γιόρτασε με μυθική ανατροπή-πρόκριση η Σάκκαρη!

Θρίαμβος επί της Αρίνα Σαμπαλένκα.

Μπράβο Μαρία!

Με τον καλύτερο τρόπο συνδύασε την ονομαστική της εορτή η Μαρία Σάκκαρη!

Ανήμερα της Παναγιάς, η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια επιβεβαίωσε το ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση κερδίζοντας ακόμα ένα εξαντλητικό, από κάθε άποψη, αγώνα κόντρα στην Αρίνα Σαμπαλένκα με 6-7(4), 6-4, 6-4.

Η νίκη αυτή της δίνει την πρόκριση στα προημιτελικά ενός πολύ δυνατού τουρνουά, όπως είναι το Σινσινάτι και την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις κόντρα στη Νο2 τενίστρια στον κόσμο, Ας Μπάρτι η οποία, επίσης με δύσκολη ανατροπή, κέρδισε την Ανέτ Κονταβέιτ με 4-6, 7-5, 7-5.

Ενώ έφτασε στον εξωφρενικό αριθμό των 23 break point, η Σάκκαρη κατάφερε να εκμεταλλευτεί μόνο τα τρία και αυτή η δυστοκία της παραλίγο να της στοιχίσει μία νέα “τσάμπα” ήττα.

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε με σετ και break πίσω από την Σαμπαλένκα που δεν έπαιζε ιδιαίτερα καλύτερα, ήταν όμως πιο κυνική στις ευκαιρίες της για σπάσιμο σερβίς πριν αρχίσει η επική αντεπίθεση της Σάκκαρη.

Κατάφερε να αλλάξει άρδην την εξέλιξη του δεύτερου σετ κάνοντας διαδοχικά breaks στη Σαμπαλένκα και να την αναγκάσει σε ένα τρίτο σετ όπου η φρεσκότερη σε δυνάμεις και ιδέες ήταν η Μαρία.

Παρά το γεγονός ότι προερχόταν από νέο κουραστικό τρίσετο κόντρα στην Κβίτοβα, η φυσική της κατάσταση είναι ανεπανάληπτη και κατάφερε να έχει το πάνω χέρι στο τρίτο σετ σε όλη τη διάρκεια του σερβίροντας άψογα και όντως, ευτυχώς, αποτελεσματική στην προσπάθεια της για break.

Είναι δεδομένο πως είναι από τις πιο “καυτές” τενίστριες στο τουρ αυτή τη στιγμή και έχει μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχει ακόμα μία Τοπ10 νίκη κόντρα στη Μπάρτι που είναι ασταθής αυτήν την εβδομάδα στο Σινσινάτι, βρίσκοντας όμως το δρόμο για τις νίκες.

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags