Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια της η Σάκκαρη!
Άλλα Σπορ
| 2019-08-16 20:44:00

Έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια της η Σάκκαρη!

Sportdog Team
Έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια της η Σάκκαρη!

Ηττήθηκε από την Μπάρτι με ανατροπή.

Η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε ένα σετ μακριά από την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Σινσινάτι αλλά η Άσλεϊ Μπάρτι, με μια εμφατική ανατροπή, ανέκοψε τη σπουδαία πορεία της Ελληνίδας τενίστριας στο Οχάιο.

Προσπάθησε, προηγήθηκε με σετ της σπουδαίας Άσλεϊ Μπάρτι αλλά μετά ξέμεινε από δυνάμεις η φανταστική αυτήν την περίοδο Μαρία Σάκκαρη…

Η Ελληνίδα τενίστρια έκανε μία σπουδαία ανατροπή στο πρώτο σετ απέναντι στη δεύτερη κορυφαία τενίστρια στον κόσμο προηγούμενη με 1-0 αλλά η απάντηση μιας τρομερής πρωταθλήτριας, όπως είναι φέτος η Μπάρτι, ήταν εκθαμβωτική και η 23χρονη Αυστραλή προκρίθηκε σε ακόμα έναν φετινό ημιτελικό με 5-7, 6-2, 6-0.

Ήταν μια τρομερή εβδομάδα για τη Μαρία με δύο Τοπ10 νίκες και άνοδο στο Νο31 της παγκόσμιας κατάταξης που της δίνει seeding στο επερχόμενο Αμερικανικό Όπεν, ένα σπουδαίο επίτευγμα!

Δυστυχώς για τη Σάκκαρη, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Μπάρτι μετά το κερδισμένο πρώτο σετ.

Εκεί, η Μαρία έκανε και πάλι μια σπουδαία ανατροπή καθώς κέρδισε τα τέσσερα τελευταία games του σετ με τένις επιπέδου Τοπ10, που περιελάμβανε τρομερές επιθέσεις συνδυασμένες με φαρμακερά slice.

Φαρμακερά slice έχει όμως και η Μπάρτι και αυτά έβαλε στην ημερήσια διάταξη του υπόλοιπου αγώνα ενώ η Αυστραλή, εντοπίζοντας τη δεδομένη κούραση στη Σάκκαρη, έπαιξε πιο επιθετικά και έβαζε την Ελληνίδα σε θέση άμυνας.

Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει αυτόν τον εκνευριστικά σταθερό ρυθμό της Μπάρτι η Σάκκαρη που κέρδισε μόλις δύο games στα υπόλοιπα δύο σετ και, έτσι, έμεινε εκτός Σινσινάτι έχοντας όμως αφήσει το στίγμα της στη διοργάνωση.

Με seeding στο Αμερικανό Όπεν και την απαραίτητη ξεκούραση μετά από συνεχείς αγωνιστικές εβδομάδες, η Μαρία θα επιχειρήσει να σπάσει το “φράγμα” των αποκλεισμών στον τρίτο γύρο και των τεσσάρων Slams ώστε να την δούμε στη δεύτερη εβδομάδα Major για πρώτη φορά στην καριέρα της!

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags