Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκλεισμός για την Εθνική από το Ευρωπαϊκό - "Υποκλίθηκε" στη Ρωσία
| 2019-09-21 20:10:00

Αποκλεισμός για την Εθνική από το Ευρωπαϊκό - "Υποκλίθηκε" στη Ρωσία

Sportdog Team
Αποκλεισμός για την Εθνική από το Ευρωπαϊκό - "Υποκλίθηκε" στη Ρωσία

Ηττήθηκε με 3-0 η Γαλανόλευκη.

Η Εθνική ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου αποχαιρετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σημειώνοντας μεγάλες εμφανίσεις, κυρίως με την Ιταλία, που σημάδεψαν την επιστροφή της σε μεγάλη διοργάνωση. Η «γαλανόλευκη» κέρδισε τον Μενέλαο Κοκκινάκη που έκανε σπουδαίες εμφανίσεις ως λίμπερο, δένοντας την υποδοχή και όχι μόνο.

Στο ματς με αντίπαλο τη Ρωσία η Ελλάδα θα έπρεπε να κάνει μία τεράστια υπέρβαση για να πάρει οτιδήποτε από το παιχνίδι. Η Εθνική μας είχε καλό ποσοστό στην υποδοχή ωστόσο δεν απείλησε καθόλου από το δικό της σερβίς. Η Ελλάδα είχε 32% αποτελεσματικότητα την ώρα που οι Ρώσοι είχαν 67% ενώ βρήκαν μόλις έναν πόντο από μπλοκ ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2017 βρήκαν 13, δείγμα ότι κυριάρχησαν στο φιλέ. Για την Ελλάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Ράπτης. Μεγάλη έκπληξη η εμφάνιση του Παπαλεξίου που μπήκε στο τρίτο σετ και κέρδισει έξι πόντους.

 

Για την Ρωσία που οδεύει σε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο, 18 πόντους σημείωσε ο Βολκόφ και 12 ο Ιακόβλεφ. Διψήφιος ολοκλήρωσε το ματς και ο Μιχαήλοφ που τελείωσε με 11 πόντους. Για την Ελλάδα κανείς παίκτης δε σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Φράγκος με έξι πόντους, όσους και ο Παπαλεξίου.

Η Ελλάδα προσπάθησε να γίνει απειλητική από την γραμμή του σερβίς αλλά αυτό δε λειτούργησε. Οι Έλληνες διεθνείς κράτησαν την υποδοχή σε καλά επίπεδα αλλά οι Ρώσοι ήταν εντυπωσιακή στην επίθεση. Οι τυπικά γηπεδούχοι έβρισκαν λύσεις με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Με πρώτους χρόνους και μπλοκ του Ιακόβλεφ οι Ρώσοι κατάφεραν να χτίσουν διαφορά στο ξεκίνημα του αγώνα φτάνοντας στο 14-7 με τον Βολκόφ. Η «γαλανόλευκη» με δύο σερί επιθέσεις του Πρωτοψάλτη μείωσε σε 14-9 αλλά οι Ρώσοι με Κλιούκα, Βολκόφ έχτισαν νέο σερί φτάνοντας στο 25-16 του πρώτου σετ με τον Μιχαήλοφ.

Οι Ρώσοι προηγήθηκαν με 9-6 στο δεύτερο σετ μπλοκ του Ιακόβλεφ στον Ζουπάνη. Ο Έλληνας διαγώνιος δεν ήταν σε καλή μέρα, έκανε αρκετά λάθη δίνοντας πόντους στους Ρώσους χωρίς να κοπιάσουν. Με μπλοκ του Μουζέρσκι και σερί πόντους του Βολκόφ οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν στο 15-7 στο δεύτερο σετ. 

Οι Ρώσοι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι στο ματς και έφτασαν στο +10 (17-7) με νέο μπλοκ του Μουζέρσκι. Οι διεθνείς μας παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν δεν κατάφεραν να μπουν στη διεκδίκηση του σετ. Οι Ρώσοι έκλεισαν το σετ (25-15) με μπλοκ άουτ του Βολκόφ.

Ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ με την Ελλάδα να μην μπορεί να αντιδράσει στο παιχνίδι των Ρώσων. 

Τα σετ 3-0 (25-16, 25-15, 25-16)

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags