Facebook Pixel Sportdog.gr | Φιλιππίδης ίσον δύναμη! Εκεί κάνει ντεμπούτο για το 2020
| 2020-01-08 17:40:00

Φιλιππίδης ίσον δύναμη! Εκεί κάνει ντεμπούτο για το 2020

Sportdog Team
Φιλιππίδης ίσον δύναμη! Εκεί κάνει ντεμπούτο για το 2020

Μία ακόμη γεμάτη και απαιτητική σεζόν έχει ξεκινήσει και ο Κώστας Φιλιππίδης είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις μεγάλες προκλήσεις της.

Άλλωστε, για μία ακόμη χρονιά ο έμπειρος άλτης θα είναι από τους πρωταγωνιστές σε αγώνες εντός και εκτός συνόρων. Ο Φιλιππίδης ολοκλήρωσε δίχως προβλήματα το μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας του και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τους αγώνες του στη χειμερινή περίοδο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 επέλεξε να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Ορλεάνη, το Σάββατο (11/1) σε μια διοργάνωση όπου ξεκινάει σταθερά τους αγώνες της χειμερινής περιόδου τα τελευταία χρόνια. Ο Φιλιππίδης προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, το οποίο θα γίνει στην πόλη Νανζίνγκ της Κίνας, εκεί όπου θέλει να κυνηγήσει την διάκριση στον απευθείας τελικό του επί κοντώ. "Θα κάνω τον πρώτο μου αγώνα στην Ορλεάνη κι έχω ήδη κλείσει να συμμετάσχω σε όλη τη σειρά αγώνων IAAF indoor Tour. Στο πρόγραμμα μου θα προστεθούν και επιπλέον μίτινγκ", είπε ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, που το καλοκαίρι θα διεκδικήσει την τρίτη του συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μάλιστα, ο Φιλιππίδης έχει καλές αναμνήσεις από τη συμμετοχή του στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, αφού ήταν έκτος στους Αγώνες του Λονδίνου κι έβδομος στη διοργάνωση του Ρίο θέσεις που θα επιδιώξει να προσεγγίσει και να βελτιώσει, το καλοκαίρι στο Τόκιο. Το πρόγραμμα του 2020 περιλαμβάνει και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού, που επίσης είναι ψηλά στη λίστα του Έλληνα πρωταθλητή.

Στο μίτινγκ της Ορλεάνης θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι Άλεξ Σαπέλ και Στάνλει Ζόσεφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags