21/01/20 - 22:48

Τεράστια έκπληξη! Στο ΟΑΚΑ το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Απόφαση που θα συζητηθεί...  

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη! Στο ΟΑΚΑ το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
3.964views 0shares

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Την απόφαση να διεξαχθεί ο δεύτερος (επαναληπτικός) τελικός του Λιγκ Καπ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ πήραν οι Πράσινοι με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΣΑΠ, η οποία επιθυμεί ένα ματς διαφήμισης και προβολής για το επαγγελματικό βόλεϊ.

Έτσι, οι δύο ομάδες θα παίξουν το πρώτο ματς στις 12 Φεβρουαρίου στο "Μελίνα Μερκούρη" (έγιναν προσπάθειες και για το ΣΕΦ), ενώ η ρεβάνς στις 19 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Οι διπλοί τελικοί του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2019-20 μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα γίνουν 12 και 19 Φεβρουαρίου 2020. Ο πρώτος τελικός θα γίνει 12/2 στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη. Ο δεύτερος τελικός θα γίνει στις 19/2 στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (Ο.Α.Κ.Α) όπου θα τοποθετηθεί δάπεδο ταραφλέξ. Τις επόμενες ημέρες Αγωνιστική Επιτροπή της Ε.Σ.Α.Π. θα αποφασίσει τις λεπτομέριες των δύο αγώνων με την προοπτική να είναι διαφήμιση και προβολή για το επαγγελματικό βόλεϊ".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ