Facebook Pixel Είδηση που σοκάρει: 22χρονη πρωταθλήτρια ρυθμικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-06 17:49:00

Είδηση που σοκάρει: 22χρονη πρωταθλήτρια ρυθμικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Είδηση που σοκάρει: 22χρονη πρωταθλήτρια ρυθμικής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Νοσηλεύεται σε ψυχιατρική πτέρυγα.

Μια στενάχωρη είδηση ήρθε για να ταράξει τα νερά στον παγκόσμιο αθλητισμό και ειδικότερα στον χώρο της ρυθμικής γυμναστικής.

Συγκεκριμένα, η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια ρυθμικής, Αλεξάντρα Σολντάτοβα, βρίσκεται σε ψυχιατρική πτέρυγα κλινικής μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ρωσίας, η 22χρονη Ρωσίδα νοσηλεύτηκε την Τετάρτη σε νοσοκομείο της Μόσχας, με πολλαπλά τραύματα στο αριστερό της χέρι, τα οποία προκλήθηκαν από την προσπάθειά της να κόψει τις φλέβες της.

Μάλιστα, η νεαρή αθλήτρια διαγνώστηκε με βουλιμία, ενώ όπως αναφέρει το πρακτορείο TASS, η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή και φαίνεται να διέφυγε του κινδύνου. 

Ωστόσο, η προπονήτρια της, Άννα Ντιατσένκο, διαψεύδει τις αναφορές περί αυτοκτονίας, τονίζοντας ότι η Σολντάτοβα έχει υποβληθεί απλώς σε μια σειρά ιατρικών εξετάσεων, γεγονός που της επιβεβαίωσε μέσω τηλεφώνου η ίδια την Τετάρτη.

«Δεν υπήρξε απόπειρα αυτοκτονίας. Η κατάστασή της είναι καλή και αύριο θα βγει από το νοσοκομείο», δήλωσε σε τοπικά Μέσα. «Χθες το πρωί η Αλεξάντρα με κάλεσε από το νοσοκομείο και μου είπε να μην ανησυχώ, καθώς έχει υποβληθεί σε ορισμένες ιατρικές εξετάσεις . Αυτό που ακούω τώρα (αναφορές για απόπειρα αυτοκτονίας) είναι ένα τεράστιο σοκ για μένα, όπως και για όλους», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags