Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην Πολωνία ανοίγουν τα φτερά τους το Σαββάτο δύο Έλληνες πρωταθλητές
| 2020-02-07 16:04:00

Στην Πολωνία ανοίγουν τα φτερά τους το Σαββάτο δύο Έλληνες πρωταθλητές

Sportdog Team
Στην Πολωνία ανοίγουν τα φτερά τους το Σαββάτο δύο Έλληνες πρωταθλητές

Φιλιππίδης και Καραλής αγωνίζονται στο Τορούν.

Στο Τορούν της Πολωνίας θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (8/2) ένας ακόμη αγώνας της σειράς World Indoor Tour κι εκεί θα είναι για να αγωνιστούν δύο πρωταθλητές μας στο επί κοντώ.

Ο Κώστας Φιλιππίδης και ο Εμμανουήλ Καραλής έχουν την ευκαιρία να κάνουν έναν δυνατό αγώνα στον οποίο θα συμμετάσχουν αρκετά δυνατά ονόματα του αγωνίσματος παγκοσμίως. Ο Φιλιππίδη έχει ήδη στα πόδια του άλμα στα 5,70 μ., επίδοση που θα επιδιώξει να ξεπεράσει στον αυριανό του 5ο αγώνα στη σεζόν. Τον τρίτο του αγώνα θα κάνει στο Τορούν ο Καραλής, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5,40 μ., στην ημερίδα του Αγίου Κοσμά. Ο "ασημένιος" πρωταθλητής Ευρώπης στους Νέους θέλει να κινηθεί σε επιδόσεις ανάλογες των δυνατοτήτων του. Ο Καραλής μετά το Τορούν θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Λοτζ (11/2), ενώ στο πρόγραμμα του προστέθηκε ακόμη το μίτινγκ του Βερολίνου (14/2) και αυτό της Μαδριτης (21/2). Ο Φιλιππίδης μετά το Τορούν θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο ISTAF του Βερολίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

Στο μίτινγκ του Τορούν θα αγωνιστεί ακόμη ο Μόντο Ντουπλάντις, λίγα μόλις 24ωρα από τον αγώνα του στο Ντίσελνορφ και το εντυπωσιακό άλμα του στα 6,00 μέτρα, αλλά και ο πάντα υπολογίσιμος, Πολωνος, Πάβελ Βογιεκόβσκι.

Εξάλλου εκτός συνόρων θα συνεχίσει τους αγώνες του ένας ακόμας Έλληνας αθλητής, ο Ανδρέας Δημητράκης, που επέλεξε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, προκειμένου να τρέξει μίλι στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης. Ο αθλητής έχει ήδη κάνει έναν ακόμη αγώνα στην απόσταση, όπου είχε τερματίσει σε 3.59.22.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags