Facebook Pixel Sportdog.gr | Νοκ άουτ η Πεσιρίδου στην Κωνσταντινούπολη! Απέσυρε τη συμμετοχή της
| 2020-02-16 17:10:00

Νοκ άουτ η Πεσιρίδου στην Κωνσταντινούπολη! Απέσυρε τη συμμετοχή της

Sportdog Team
Νοκ άουτ η Πεσιρίδου στην Κωνσταντινούπολη! Απέσυρε τη συμμετοχή της

Πρόβλημα που στοίχισε στην Ελληνίδα αθλήτρια.

Δύο δυνατές κούρσες σε διάστημα λίγων ωρών πραγματοποίησε η Ειρήνη Βασιλείου, που έτρεξε σήμερα στο μίτινγκ της Κωνσταντινούπολης.

Η 30χρονη αθλήτρια μετά το 52.93 του Βαλκανικού πρωταθλήματος έκανε 53.18 στο μίτινγκ που διεξήχθη στην ίδια πόλη και πρόσθεσε μία ακόμη καλή παρουσία στο ενεργητικό της. Η Βασιλείου θα επιστρέψει στη Βιέννη για να συνεχίσει την προετοιμασίας της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Άτυχη στάθηκε η Ελισάβετ Πεσιρίδου που τραυματίστηκε σήμερα στο ζέσταμα στο μίτινγκ της Κωνσταντινούπολης. Η αθλήτρια του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου ένιωσε έναν έντονο πόνο στο πόδι διάρκεια άσκησης στο ζέσταμα κι έτσι απέσυρε τη συμμετοχή της από τη διοργάνωση. Η Πεσιρίδου θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής της.

Στη σφαιροβολία αγωνίστηκαν ο Οδυσσέας Μουζενίδης και ο Τάσος Λατιφλάρι, που ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στα 18,70 μ. και 18,46 μ., αντίστοιχα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags