Facebook Pixel Sportdog.gr | Κίνηση-ματ Γιαννακόπουλου - Έτσι απαντάει στον Ολυμπιακό!
| 2020-02-17 15:09:00

Κίνηση-ματ Γιαννακόπουλου - Έτσι απαντάει στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Κίνηση-ματ Γιαννακόπουλου - Έτσι απαντάει στον Ολυμπιακό!

Τι αποφάσισε ενόψει του ντέρμπι.

Μόνο οι κάτοχοι της κάρτας μέλους του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα έχουν δικαίωμα εισόδου στον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ "Νίκος Σαμαράς", ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Τετάρτη (19/2, 18:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο., για λόγους ασφαλείας δεν θα εκδοθούν εισιτήρια και μόνο τα μέλη του συλλόγου θα έχουν τη δυνατότητα αγοράς ενός και μόνο ονομαστικού εισιτηρίου, μέσω διαδικτύου.

Όπως ενημερώνει ο ερασιτέχνης, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και δεν θα επιτραπεί ούτε καν η προσέγγιση στο γήπεδο, σε όσους δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων, ενώ οι θύρες του κλειστού θα ανοίξουν στις 17:00.

«Είμαστε βέβαιοι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Μόνο η φωνή σας αρκεί για να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα: να αποτελέσετε τον "έβδομο παίκτη" της ομάδας μας, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια θα αποτελέσει "όπλο" του αντιπάλου. Γι' αυτό μην απαντήσετε σε οποιαδήποτε πρόκληση!» επισημαίνουν οι «πράσινοι» στην ανακοίνωσή τους.

Στον πρώτο μεταξύ τους τελικό ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ζητήσει να παρευρεθεί και ο ίδιος στου Ρέντη, αλλά με ανακοίνωσή του οι Ερυθρόλευκοι τόνισαν πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσαν να εγγυηθούν την ασφάλεια του παιχνιδιού. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags