Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη ανακοίνωση της Θύρας 13 κατά του Γιαννακόπουλου!
Άλλα Σπορ
| 2020-02-18 11:57:00

Απίστευτη ανακοίνωση της Θύρας 13 κατά του Γιαννακόπουλου!

Sportdog Team
Απίστευτη ανακοίνωση της Θύρας 13 κατά του Γιαννακόπουλου!

"Συγγνώμη από Παύλο και Θανάση", αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Παναθηναϊκός: Σκληρή ανακοίνωση κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εξέδωσε η " Θύρα 13", με αφορμή τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον δεύτερο αγώνα του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Γνώριμη πλέον συνθήκη να πρέπει να πείσουμε τον εαυτό μας να μην ακούει, να μην βλέπει, να μην αντιδράει για το καλό του συλλόγου. Κάθε φορά πού το κάνουμε κάτι νέο προστίθεται, με αποτέλεσμα να μας ρίχνει πάλι και πάλι σε αυτή την μαύρη τρύπα!

Κάποτε ανησυχούσαμε για τις σκέψεις σου, μετά απορούσαμε για τις επιλογές σου, μέχρι πού εκνευριστήκαμε και αηδιάσαμε με τα ποσταρίσματά σου, τα οποία δείχνουν και το ποιόν σου.
Δεν θέλουμε να αναλωθούμε σε όλα αυτά, το έχουμε κάνει εξάλλου κατά καιρούς.

Πλέον θα σε αντιμετωπίζουμε με χιούμορ.
Με χιούμορ θα δούμε και την κίνηση σου να κλείσεις τους συνδέσμους του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος στην Ελλάδα!

Πρακτικές από άλλες εποχές και έργα πού είχαν ξεκινήσει ΔΥΝΑΣΤΕΣ του συλλόγου.
Από το 1966 γεννάμε ιδεολογίες και ξυπνάμε συνειδήσεις!
Με χιούμορ βέβαια θα αντιμετωπίσουμε και την λογική σου να βγάλεις τα εισιτήρια του τελικού στο Viva.
Με 1.000 συνδεσμιακά μέλη και δικαιούχους εισιτηρίων σε ένα άθλημα πού το έχουμε στηρίξει χρόνια όπως κι φέτος με την παρουσία μας, θα μας βάλεις να δώσουμε μέχρι και πανελλήνιες για το ποιος θα καταφέρει να μπει στο γήπεδο.

Καταφέραμε να προμηθευτούμε ελάχιστα εισιτήρια μέχρι τις 17:04 πού με απορία είδαμε να εξαντλούνται…
Δυστυχώς άνθρωποι πού δουλεύουν 12 ώρες την ημέρα δεν έχουν την άνεση να δώσουν μάχη με το internet. Είναι λογικό να μην το αντιλαμβάνεσαι εσύ και το ανίκανο επιτελείο σου, δεν είναι όμως λογικό να μην θες να το κάνεις.
Από το να το κάνεις διαλέγεις να σε έχουμε στην ίδια κατηγορία με τους φίλους σου Βαγγέλα-Αλαφούζο-Βαρδή.
Απλά Δημήτρη επειδή είπαμε ότι όλα αυτά τα αντιμετωπίζουμε με χιούμορ μην ξεχνάς ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!

Ανακοινώνουμε λοιπόν ότι την Τετάρτη δε θα παρευρεθούμε στο κλειστό του Άγιου Θωμά ζητώντας παράλληλα ένα μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ από την ομάδα Βόλλευ και ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον ΠΑΥΛΟ και ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.
Είναι προφανές Δημήτρη ότι δε μας θες πλέον σε κανένα τμήμα του Παναθηναικού. Μετά τις προσπάθειες πού κάνεις να κλείσεις και τους 55 συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 13 σε Αθήνα και Επαρχία θυμίζοντας άλλες εποχές διοικήσεων πού σιχαινόμαστε τώρα προσπαθείς να μας αποκλείσεις και από τα γήπεδα του ερασιτέχνη. Έχουμε ανεχτεί πάρα πολλά πράγματα από σένα για το καλό του Παναθηναικού μας, η ανοχή μας ομώς δε σημαίνει ξεπούλημα της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ μας. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ πού δε σέβεσαι…

Στα λουκέτα πού παλεύεις να βάλεις στους ιστορικούς συνδέσμους μας, απαντάμε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να κυματίζει μια ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Στους αποκλεισμούς πού προσπαθείς να μας κάνεις στα γήπεδα πού αγωνίζεται ο Παναθηναικός, θα απαντήσουμε με πιο δυναμικές παρουσίες.
Ότι σφυρίζεις αδιάφορα εσύ και τα ΜΜΕ πού ελέγχεις για τα εγκλήματα Αλαφούζου αλλά κατ´ επέκταση του Χοντρού εις βάρους του Παναθηναικού μόνο στεναχώρια μας προκαλεί.

Υ.Γ1 Ποιος θα αποφασίσει ποιος θα μου στερήσει την ομάδα πού αγαπώ?

Υ.Γ2 Ευχόμαστε στην ομάδα να πάρει την κούπα απέναντι στην ομάδα της Τρούμπας και της Πρέζας.

Υ.Γ3 Η Θύρα 13 δεν επιζητά την αναγνώριση κανενός.

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΜΕΓΑΡΑ ΘΥΡΑ 13
ΝΟΤΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ
ΘΥΡΑ 13 ΚΥΠΡΟΥ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags