Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Χαμός με παίκτη του Ολυμπιακού - Του την... έπεσε οπαδός του ΠΑΟ - Γενική σύρραξη!
Άλλα Σπορ
| 2020-02-19 21:44:00

Χαμός με παίκτη του Ολυμπιακού - Του την... έπεσε οπαδός του ΠΑΟ - Γενική σύρραξη!

Sportdog Team
Χαμός με παίκτη του Ολυμπιακού - Του την... έπεσε οπαδός του ΠΑΟ - Γενική σύρραξη!

Η ένταση πριν την κούπα και οι τρομερές στιγμές στο τέλος.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ επικρατώντας του Ολυμπιακού στο χρυσό σετ με 15-13.

Οι Πράσινοι έβγαλαν ψυχή και με την βοήθεια των οπαδών τους που ήταν άψογοι, κατάφεραν να επιστρέψουν στους τίτλους μετά από 10 χρόνια.

Οι δύο ομάδες είναι άξιες συγχαρητηρίων για το τρομερό θέαμα που προσέφεραν, ωστόσο άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι φίλοι του «Τριφυλλιού» που γέμισαν το κλειστό του Αγίου Θωμά και χωρίς να υπάρξουν οι... συνηθίσμένες για ντέρμπι αιωνίων φασαρίες, στήριξαν την ομάδα τους μέχρι το τέλος.

Μόνο σε μία στιγμή λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση και συγκεκριμένα ήταν στην αρχή του χρυσού σετ, όταν και υπήρξε μικρή διακοπή. Συγκεκριμένα, στην επίθεση που ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 2-4, ο εξαιρετικός απόψε Κουμεντάκης κυνήγησε μία μπάλα και έφτασε μέσα στην εξέδρα των οπαδών, όπου δυστυχώς υπήρχαν και κάποιοι... κάφροι. Στο σημείο αυτό υπήρξε μικρή διακοπή ένταση και ο παίκτης των Πειραιωτών κατευθύνθηκε προς τον διαιτητή, δείχνοντάς του πως στο κεφάλι του είχε κάποιες... φτυσιές.

Με εξαίρεση πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό, η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετικοί και αξίζει να τονίσουμε, πως μετά το φινάλε του τελικού και παρότι δεκάδες οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν, δεν συνέβη το παραμικρό και οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν χωρίς να τους πειράξει κανείς, ενώ δέχθηκαν και τα συγχαρητήρια των παικτών των Πρασίνων για την προσπάθειά τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστική στιγμή στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός! Δεν ξανάγινε σε ντέρμπι - Μεγαλείο από τον...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags