Facebook Pixel Sportdog.gr | Παίκτης αυτοκτόνησε καίγοντας μέσα στο αμάξι του όλη την οικογένειά του! Συγκλονιστικό βίντεο
| 2020-02-20 13:35:00

Παίκτης αυτοκτόνησε καίγοντας μέσα στο αμάξι του όλη την οικογένειά του! Συγκλονιστικό βίντεο

Sportdog Team
Παίκτης αυτοκτόνησε καίγοντας μέσα στο αμάξι του όλη την οικογένειά του! Συγκλονιστικό βίντεο

Δείτε το.

Συγκλονίζει η ιστορία του Ροόυαν Μπάξτερ ο οποίος την Τετάρτη πυρπόλησε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο ίδιος με τη σύζυγο και τα παιδιά του, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας. 

Ο πρώην παίκτης του ράγκμπι και τα παιδιά του, όλα κάτω των 10 ετών, βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αμάξι από την Αμεση Δράση. Η 31χρονη Χάνα Μπάξτερ πέθανε το απόγευμα της Τετάρτης στο νοσοκομείο από σοβαρά εγκαύματα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Κουίνσλαντ. Σύμφωνα με το ABC, η γυναίκα είχε πηδήξει από το παράθυρο του αυτοκινήτου, φωνάζοντας «Εριξε βενζίνη πάνω μου».

 

Η αστυνομία έλαβε κλήση στις 8:30 το πρωί της Τετάρτης για πυρκαγιά σε αμάξι, στο δρόμο Ράβεν στο Καμπ Χιλ. Οταν έφτασαν, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τα άψυχα σώματα των τριών παιδιών και του 42χρονου Μπάξτερ. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό στη σκηνή του εγκλήματος.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο σημείο, ο ντετέκτιβ Μαρκ Τόμσον είπε ότι ήταν μια από τις πιο τρομακτικές σκηνές εγκλήματος που έχει παραβρεθεί. «Θα είναι μια απαίσια κατάσταση που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν η αστυνομία και οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών τις επόμενες ημέρες. Ολοι είχαμε διαφορετικές εμπειρές στη ζωή μας. Εχω δει μερικές τρομακτικές σκηνές, αυτή όμως είναι η χειρότερη από όλες», δήλωσε ο Τόμσον.

Στο παρελθόν οι δυο τους ήταν ιδιοκτήτες ενός γυμναστηρίου το προάστιο της Καπαλάμπα, ωστόσο σύμφωνα με έγγραφα, το όνομα της επιχείρησης δεν ίσχυε πια. Ο ιστότοπος της Αυστραλίας News.com.au γράφει ότι τον τελευταίο καιρό στη σελίδα του Μπάξτερ στο Facebook υπήρχαν σχόλια προς εκείνον που υπονοούσαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι. «Ψηλά το κεφάλι, αδερφέ. Ολα θα πάνε καλά, πολλοί άνθρωποι νοιάζονται για σένα και την κατάσταση που περνάς», γράφει ένα. Μερικές ημέρες πριν από το τραγικό συμβάν, ο Μπάξτερ δημοσίευσε φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Facebook, με τα παιδιά του να παλεύουν μαζί κατά τη διάρκεια παιχνιδιού και μια άλλη στη λεζάντα της οποίας γράφει «Καληνύχτα μωρά μου, ο μπαμπας σας αγαπάει». Πολλοί έγραψαν ότι αυτή η συμπεριφορά οδήγησε σε βίαιη πράξη και ότι ο δράστης του μοιραίου γεγονότος ίσως είναι εκείνος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags