Facebook Pixel Sportdog.gr | Εδώ δεν γίνεται χαμός στο ίσιωμα! Ο πιτσιρικάς που θέλει να βάλει κάτω τους μεγαλύτερους στον ανώμαλο
| 2020-02-21 16:25:00

Εδώ δεν γίνεται χαμός στο ίσιωμα! Ο πιτσιρικάς που θέλει να βάλει κάτω τους μεγαλύτερους στον ανώμαλο

Sportdog Team
Εδώ δεν γίνεται χαμός στο ίσιωμα! Ο πιτσιρικάς που θέλει να βάλει κάτω τους μεγαλύτερους στον ανώμαλο

Είναι έτοιμος για μία σπουδαία πρόκληση.

Ο Μάριος Αναγνώστου (ΓΣ Αναγέννηση Λαμίας) αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές στο περσινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος στα Τρίκαλα.

Ο νεαρός δρομέας αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία Κ23 σε μία από τις πολλές καλές του παρουσίες στη χρονιά που προηγήθηκε. Ένα χρόνο μεγαλύτερος σε ηλικίες και εμπειρίες, ο Αναγνώστου θα επιστρέψει στην πόλη των Τρικάλων την Κυριακή (23/2), αυτή τη φορά για να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο - γιατί όχι και αυτή του νικητή - στην κατηγορία των Ανδρών.

Ο 21χρονος δρομέας γνωρίζει καλά πως το επίπεδο του αγώνα θα είναι υψηλό, αφού θα συμμετάσχουν δρομείς με μεγάλη εμπειρία και ικανότητα. "Το πρωτάθλημα ανωμάλου είναι μια διοργάνωση που μου αρέσει. Όπως κάθε χρόνο προετοιμαστήκαμε για το συγκεκριμένο γεγονός με στόχο να κυνηγήσω να βρεθώ ψηλά στην τελική κατάταξη. Γνωρίζω τα παιδιά που θα συναγωνιστώ, τα περισσότερα τα έχω αντιμετωπίσει κι άλλες φορές και πιστεύω πως θα γίνει ένας καλός αγώνας. Ο ανώμαλος δρόμος είναι απρόβλεπτος. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες, ανάμεσα σε αυτούς και ο καιρός, από τον οποίο θα καθοριστεί και η κατάσταση της πίστας", είπε ο Αναγνώστου και συμπλήρωσε για το υπόλοιπο της σεζόν:

"Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσουμε με τον προπονητή μου (σ.σ. Σάββας Κουμπούρας) αν θα τρέξω στο Πανελλήνιο κλειστού. Το καλοκαίρι θα ρίξουμε λίγο παραπάνω την προσοχή μας στα 10.000 μέτρα. Πέρυσι ήταν η πρώτη μου χρόνια στο αγώνισμα και κατάφερα να κατέβω τα 30.00. Στόχος φέτος να κάνουμε κάτι καλύτερο".

Ο Αναγνώστου παρά το γεγονός ότι ανήκει ακόμη στην κατηγορία Κ23, επέλεξε να τρέξει στα 10χλμ. Ανδρών κΑι όχι στα 8χλμ. Ανδρών Κ23 - το σωματείο έχει το δικαίωμα να τον δηλώσει σε μία από τις δύο κατηγορίες - όπου ο συναγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος.

Νικητής στον περσινό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε ανώμαλο έδαφος ήταν ο Μάρκος Γκούρλιας, ο οποίος φέτος θα απουσιάζει, αφού βρίσκεται για προετοιμασία στο Μαρόκο. Ο Κώστας Γκελαούζος (Παναθηναϊκός) ήταν δεύτερος πέρυσι και ένα από τα βασικά φαβορί για τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αφού προέρχεται από δυνατή προετοιμασία στο Ιτεν του Μαρόκο.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά σε livestreaming μετάδοση μέσα από το επίσημο κανάλι της ομοσπονδίας στο youtube.

Το πρόγραμμα 

ΩΡΑ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10:00

4χλμ.

Κ20 – Γυναικών

10:20

4χλμ.

Κ18 – Γυναικών

10:45

4χλμ.

Κ16 – Αγοριών

11:05

3χλμ.

Κ16 – Κοριτσιών

11:25

5χλμ.

Κ18 – Ανδρών

11:45

8χλμ. & 6χλμ.

Γυναικών & Κ23 Γυναικών

12:25

8χλμ. & 6χλμ.

Κ23 Ανδρών & Κ20 Ανδρών

12:55

10χλμ.

Ανδρών

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags