Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή κίνηση Τσιτσιπά στη "μάχη" κατά του κορωνοϊού - Το μήνυμά του και η απάντηση Μητσοτάκη (Vid)
| 2020-03-12 21:13:00

Τρομερή κίνηση Τσιτσιπά στη "μάχη" κατά του κορωνοϊού - Το μήνυμά του και η απάντηση Μητσοτάκη (Vid)

Sportdog Team
Τρομερή κίνηση Τσιτσιπά στη "μάχη" κατά του κορωνοϊού - Το μήνυμά του και η απάντηση Μητσοτάκη (Vid)

Αξιέπαινη ενέργεια από τον Έλληνα τενίστα.

O Στέφανος Τσιτσιπάς πρωταγωνιστεί στο βίντεο του ΕΟΔΥ για τον κορωνοϊό, συμβάλλοντας με τον δικό του τρόπο στη "μάχη" εν μέσω πανδημίας.

Ο Έλληνας τενίστας ανέβασε στα social media ένα βίντεο, στο οποίο απευθύνθηκε στους Έλληνες πολίτες, προειδοποιώντας τους να πάρουν στα σοβαρά την κατάσταση και συμβουλεύοντάς τους να τηρήσουν τα μέτρα πρόληψης για την εξάπλωση του ιού.

"Μην το παίρνετε ελαφριά. Ο κορωνοϊός μας αφορά όλους και πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μειώσουμε τη διασπορά του. Να προστατευτούμε εμείς, αλλά και να προστατέψουμε τους πιο ευάλωτους. Ενημερωθείτε: @eody_gr, @ypyggr, @gscp_gr", ανέφερε ο Τσιτσιπάς.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναδημοσίευσε το βίντεο, ευχαριστώντας τον Έλληνα τενίστα για τη βοήθειά του στην ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των πολιτών.

"Ευχαριστούμε Στέφανε! Είναι σημαντικό να συμβάλουμε όλοι, αναλογιζόμενοι ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τον εαυτό μας. Αλλά και για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες δίπλα μας", έγραψε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags